PalloTV - ”Haussa kaksi ehjää peräkkäistä 45-minuuttista”, päävalmentaja Toni Kallio, Ilves

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.05.2023

”Haussa kaksi ehjää peräkkäistä 45-minuuttista”, päävalmentaja Toni Kallio, Ilves

Ilveksen alkukausi on pitänyt sisällään vähän kaikkea, kuten tilastot osoittavat. Tamperelaiset keräsivät seitsemän pinnaa viideltä ensimmäiseltä kierrokselta, 2-1-2, maaliero 5-5, mikä oikeuttaa sarjataulukon kuudenteen sijaan. Ihan ok tulos, joka olisi voinut muuttua peräti hyväksi pisteiden ja sarjasijoituksen valossa ilman edelliskierroksen viime hetken tappiota AC Oululle.

PalloTV tapasi Ilveksen päävalmentajan Toni Kallion ja kysyi, minkälaisena hän on nähnyt joukkueensa alkukauden. Mitä viime viikonvaihteen AC Oulu-ottelussa oikein tapahtui, kun maalin johto kääntyi maalin tappioksi toisella puoliajalla? Onko Kallio muutoin olut tyytyväinen joukkueen pelilliseen ilmeeseen?

Tilastojen mukaan Ilves on laukonut vähiten sarjassa, mistä se johtuu? Onko hän tyytyväinen joukkueensa puolustuspelaamiseen? Seuraavalla kierroksella Ilves kohtaa kovassa kiidossa olevan SJK:n vieraissa, mitä siltä peliltä on lupa odottaa?

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: