PalloTV - ”Maaleja tulee, kun yhteispeli paranee”, kapteeni Sebastian Strandvall, VPS
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
18.05.2023

”Maaleja tulee, kun yhteispeli paranee”, kapteeni Sebastian Strandvall, VPS

Vaasan Palloseuran on aloittanut kauden ailahtelevasti. Kuuden kierroksen jälkeen vaasalaisilla on viisi pinnaa, 1-2-3, maalierolla 3-8, mikä oikeuttaa sarjataulukon 10. sijaan. Tilastojen valossa VPS:n pelilliset ongelmat ovat helposti johdettavissa maalintekoon. Kauden avausmaali ja -voitto tuli vasta sarjan viidennellä kierroksella, kun Vepsu kukisti IFK Mariehamnin kotonaan 2-1. Viime kierroksella joukkue hävisi AC Oululle vieraissa 1-2, johdettuaan ottelua puoliajalla.

PalloTV tapasi VPS:n kapteenin Sebastian Strandvallin ja pyysi häntä niputtamaan joukkueensa alkukauden. Tyydyttääkö tähän mennessä kertynyt pistepotti? VPS:n tilastoja katsellessa olisi helppo päätellä, että heidän ongelmansa löytyvät maalinteosta, onko se niin yksinkertaista, vai löytyvätkö maalittomuuden juurisyyt muilta peli osa-alueilta?

Onko keskikentän maestro muutoin tyytyväinen joukkueensa pallolliseen pelaamiseen? Puolustuspelaaminen on tilastojen valossa ollut kohtuullisen hyvässä nipussa, onko se oikea johtopäätös? VPS liigakausi jatkuu vierasottelulla FC Hakaa vastaan, minkälainen joukkue sieltä tulee vastaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: