PalloTV - ”Maaleja tulee, kun yhteispeli paranee”, kapteeni Sebastian Strandvall, VPS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
18.05.2023

”Maaleja tulee, kun yhteispeli paranee”, kapteeni Sebastian Strandvall, VPS

Vaasan Palloseuran on aloittanut kauden ailahtelevasti. Kuuden kierroksen jälkeen vaasalaisilla on viisi pinnaa, 1-2-3, maalierolla 3-8, mikä oikeuttaa sarjataulukon 10. sijaan. Tilastojen valossa VPS:n pelilliset ongelmat ovat helposti johdettavissa maalintekoon. Kauden avausmaali ja -voitto tuli vasta sarjan viidennellä kierroksella, kun Vepsu kukisti IFK Mariehamnin kotonaan 2-1. Viime kierroksella joukkue hävisi AC Oululle vieraissa 1-2, johdettuaan ottelua puoliajalla.

PalloTV tapasi VPS:n kapteenin Sebastian Strandvallin ja pyysi häntä niputtamaan joukkueensa alkukauden. Tyydyttääkö tähän mennessä kertynyt pistepotti? VPS:n tilastoja katsellessa olisi helppo päätellä, että heidän ongelmansa löytyvät maalinteosta, onko se niin yksinkertaista, vai löytyvätkö maalittomuuden juurisyyt muilta peli osa-alueilta?

Onko keskikentän maestro muutoin tyytyväinen joukkueensa pallolliseen pelaamiseen? Puolustuspelaaminen on tilastojen valossa ollut kohtuullisen hyvässä nipussa, onko se oikea johtopäätös? VPS liigakausi jatkuu vierasottelulla FC Hakaa vastaan, minkälainen joukkue sieltä tulee vastaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: