PalloTV - FC Haka vahvisti joukkuettaan Ilveksestä tutulla hyökkääjällä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.05.2023

FC Haka vahvisti joukkuettaan Ilveksestä tutulla hyökkääjällä

Tiemoko Fofana on tehnyt kauden loppuun kestävän sopimuksen Valkeakoskelle.

FC Haka ja norsunluurannikkolainen hyökkääjä Tiemoko Fofana ovat allekirjoittaneet kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen.

Fofanan liittyminen Hakan joukkueeseen siirtoikkunan ulkopuolella oli mahdollista, sillä sopimus laitettiin vireille jo ennen siirtoajan päättymistä. Viikonloppuna Suomeen matkustaneen miehen viisumikäsittely otti kuitenkin odotettua pidempään ja tästä syystä Fofana liittyy joukkueeseen vasta nyt.

– Muistan hänet Ilveksestä todella dynaamisena pelaajana. Ja toivottavasti hän tuo myös tehoja, mitä hyökkääjiltä odotamme, Teemu Tainio kommentoi FC Hakan lehdistötiedotteessa.

Kausien 2018-2020 aikana 23-vuotias hyökkääjä edusti Ilvestä 43 ottelussa ja teki niissä kahdeksan maalia. Viimeiset kaksi kautta Fofana on viettänyt Azerbaidzanin pääsarjan Sabah Bakussa.

Fofana ehti nähdä Valkeakosken vilaukselta kaudella 2020, jolloin sekä FC Haka että Ilves pelasivat Veikkausliigassa. Sen aikaisista tamperelaispelureista Tuure Siira ja Janne-Pekka Laine edustavat nyt koskilaisia, minkä Haka toivoo edesauttavan Fofanan sopeutumista uuteen ympäristöön.

Lähde: FC Haka/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: