PalloTV - ”Meidän pitää parantaa kentän molemmissa päissä”, valmentaja Jimmy Wargh, IFK Mariehamn
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
05.06.2023

”Meidän pitää parantaa kentän molemmissa päissä”, valmentaja Jimmy Wargh, IFK Mariehamn

IFK Mariehamnin alkukausi on ollut vaikea. Avauskierroksen Ilves-tasapeliä seurasi neljä perättäistä tappiota. Ensimmäinen voitto tuli vasta toukokuun puolivälissä Hakaa vastaan. Sitä seuranneet kaksi tasapeliä FC Interiä ja HJK:ta vastaan antoivat jo ymmärtää, että saarelaisten kurssi olisi kääntymässä. Viime lauantain 2-3 tappio Oulussa palautti kuitenkin IFK-kannattajat jälleen maan pinnalle.

Tappiota ei ole aikaa jäädä märehtimään. Tilaisuus parantaa peliä ja palata pistekantaan tulee nopeasti, sillä saarelaisten sarja jatkuu jo keskiviikkona, kun joukkue matkaa Espooseen maalinteko-ongelmien kanssa kamppailevan FC Hongan vieraaksi.

PalloTV tapasi IFK:n valmennusryhmään kuuluvan Jimmy Warghin, ja heitti hänen eteensä saarelaisten tilastot - yhdeksän pelattua ottelua, joista kuusi pistettä, 1-3-5, maalierolla 10-15, sarjasijoitus 11 - ja kysyi tyydyttävätkö tilastot valmennusta?

Mikä IFK:n pelissään on hiertänyt? Tilastojen valossa IFK:n ottelut ovat olleet vähämaalisia. Mistä johtuu, että he eivät ole kyenneet kääntämään tiukkoja yhden maalin pelejä voitoiksi? Viime kierrokset ovat antaneet ymmärtää, että saarelaisten peli olisi pikkuhiljaa löytymässä. Onko tulkinta oikea?

Viime lauantaina saarelaiset päästivät poikkeuksellisesti kolme maalia, mutta nousivat vielä 3-2-tilanteeseen ottelun lopulla. Mitä siinä pelissä tapahtui?

Keskiviikkona IFK kohtaa FC Hongan vieraissa, mitä siltä peliltä on lupa odottaa? Mihin se peli ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä 

Artikkeliin liittyviä aiheita: