PalloTV - ”Hyökkäyspelaamiseen pitää saada parempi kontrolli”, Timi Lahti

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
06.06.2023

”Hyökkäyspelaamiseen pitää saada parempi kontrolli”, Timi Lahti

IFK Mariehamnin kapteeni Timi Lahti oli pettynyt joukkueensa esitykseen viime lauantain AC Oulu-tappion jälkeen. Edelliset kolme ottelua olivat sujuneet tappioitta, mutta Oulussa saarelaiset palautettiin jälleen maan kamaralle.

IFK-kannattaja ehtivät jo toivoa joukkueensa kurssin kääntyneen, kun saarelaiset ensin voittivat Hakan sarjan viidennellä kierroksella, ja pelasivat sen jälkeen kaksi tasapeliä FC Interiä ja HJK:ta vastaan. Viime viikonvaihteen Oulu-ottelu kuitenkin näytti, ettei pelillinen tasapaino sittenkään ollut täysin löytynyt.

PalloTV jututti Lahtea Oulu-ottelun jälkimainingeissa, ja kysyi miltä IFK:n alkukauden pelit ovat näyttäneet puolustuslinjasta katsottuna? Tilastojen valossa IFK:lla on ollut vaikeuksia kääntää tiukkoja yhden maalin pelejä voitoiksi, mistä se johtuu? Missä heidän pelilliset haasteensa ovat tällä hetkellä? Saarelaisten pelit jatkuvat jo tänään, kun IFK kohtaa FC Hongan Espoossa. Mihin tuo ottelu ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia