PalloTV - ”Tulemme vielä parantamaan”, päävalmentaja Jarkko Wiss, FC Inter
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
12.06.2023

”Tulemme vielä parantamaan”, päävalmentaja Jarkko Wiss, FC Inter

FC Interin alkukausi on ollut erikoinen, mutta lopulta menestyksekäs. Turkulaiset joutuivat pelaamaan neljä ensimmäistä kierrosta vieraissa Veritas Stadionin remontin vuoksi. Avauskierrokselta tuli voitto KuPS:sta, mutta sitä seurasi kolme perättäistä tappiota - Ilves, SJK ja HJK - jotka pudottivat joukkueen jo sarjataulukon hännille.

Toukokuun loppupuolella Inter pääsi vihdoin kotikentälleen eikä ole hävinnyt se koomin. Kotiavauksessa joukkue ylsi tasapeliin IFK Mariehamnia vastaan. Sitä seurasi kolme voittoa Hakaa, FC Honkaa ja KTP:tä vastaan. Viime sunnuntaina turkulaiset kävivät hakemassa tasapelipisteen Oulusta.

Samalla joukkue on kivunnut sarjataulukossa. Yhdeksän pelatun ottelun jälkeen Interillä on 14 pistettä, 4-2-3, maalierolla 14-12. Se oikeuttaa taulukon 6. sijaan. Huomionarvoista on, että turkulaiset ovat pelanneet 3-4 ottelua vähemmän kuin sarjakärki. Eli joukkue on kärjen pistetahdissa, jos se onnistuu voittamaan rästiottelunsa. Ainakin se on hyvissä asemissa tavoitteena olevaa Mestaruussarjapaikkaa ajatellen. Lisäksi Inter on edelleen mukana Suomen Cupissa.

PalloTV tapasi Interin päävalmentajan Jarkko Wissin sunnuntain AC Oulu-ottelun jälkeen ja kysyi, mikä maku hänelle jäi heidän erikoisesta alkuohjelmastaan? Miltä nuo alkukierrosten tappiolliset pelit näyttivät, jos katsotaan tulosten taakse? Ne olivat kuitenkin vähämaalisia yhden maalin pelejä. Kotikentälle päästyään Inter on tuloksista päätellen saanut pallollisen pelinsä rullaamaan. Onko tulkinta oikea? Tyydyttääkö pistesaldo ja sarjasijoitus tässä kohtaa?

FC Interin veikkausliigapelit jatkuvat juhannuksen jälkeen kotiottelulla Wissin vanhaa seuraa Ilvestä vastaan. 

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: