PalloTV - ”Pelejä voitetaan, kun pallo ja miehet liikkuvat”, Petteri Forsell, FC Inter
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.06.2023

”Pelejä voitetaan, kun pallo ja miehet liikkuvat”, Petteri Forsell, FC Inter

”Ei tämä mikään onnistuminen ole ollut, muttei mikään farssikaan”, Petteri Forsell sanoo, kun PalloTV heittää FC Interin alkukauden tilastot hänen eteensä. Otteluohjelmaa ja heidän vähäistä ottelumääräänsä hän tosin ihmettelee, kun häntä pyytää summaamaan joukkueensa alkukautta.

Interin hyökkäyspelin herra ja hidalgo viittaa siihen, että turkulaiset ovat tässä kohtaan pelannut 3-4 ottelua vähemmän kuin sarjan kärkipaikkoja halussaan pitävät kilpailijat. He joutuivat pelaamaan neljä ensimmäistä kierrosta vieraissa Veritas stadionin remontin vuoksi.  

Se oli tiedossa jo ennen sarjan alkua. Samoin se, että ohjelma saattaa pahimmillaan vääristää heidän alkukauttaan ja värittää koko heidän loppukauttaan. Se, että he lisäksi joutuivat muokkaamaan jo valmista sarjaohjelmaansa FC Lahden koronatartuntojen vuoksi, tuli yllätyksenä ja vääristi heidän ohjelmaansa entisestään.

Kaikkein pahin skenaario oli miltei toteutua. Inter ei onnistunut keräämään neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kuin kolme pinnaa. Se pudotti heidät hetkeksi sarjan jumbopaikalle.

Toukokuun lopulla tapahtui käänne. Inter pääsi takaisin kotikentälleen, eikä ole sen koomin hävinnyt matsiakaan. Peli on svengannut ja tulosta on tullut. Sen myötä joukkue on nopeasti kivunnut sarjataulukon 6. sijalle.

Inter on hyvässä moodissa. Voittamalla rästiottelunsa se on sarjan kärkipaikoilla, jos ei peräti piikkipaikalla. Tavoitteena oleva loppusijoitus kuuden parhaan joukossa on hyvin näpeissä. Lisäksi Inter on edelleen mukana myös Suomen Cupissa.

FC Interin veikkausliigapelit jatkuvat juhannuksen jälkeisenä tiistaina kotiottelulla Ilvestä vastaan. 

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: