PalloTV - SJK:lle uusi ykköstorjuja
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.06.2023

SJK:lle uusi ykköstorjuja

Arsenalin organisaatiosta lainassa ollut Ovie Ejeheri palaa sovitusti Englantiin siirtoikkunan auetessa.

SJK on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen latvialaisen maalivahdin Krisjānis Zviedrisin kanssa. Zviedrisin sopimuksessa on myös kaksivuotinen optio eli hän voi parhaimmillaan olla seinäjokisten kokoonpanossa kauden 2025 loppuun saakka. Uusi maalivahti korvaa Ovie Ejeherin, joka palaa lainasopimukseltaan takaisin Arsenalin organisaatioon.

Zviedris on 26-vuotias kassari, joka on aiemmalla urallaan edustanut vain kasvattiseuraansa FK Liepājaa sekä kävi hetken kestäneellä lainalla nyt jo kuopatussa liettulaisessa FK Atlantas Klaipedassa. Zviedris ei ole silti vailla kokemusta maailmalta, sillä hän kuuluu Latvian A-maajoukkuerinkiin. Zviedris on ollut useasti varamaalivahdin roolissa, kun Latvian maajoukkue on pelannut.

– On hyvä, että löysimme vaihtoehdon maalille jo hyvissä ajoin. Meillä oli hyvin tiedossa, että Ovie Ejeheri voi lähteä kesällä, ja siksi olemme voineet valmistautua tähän jo useamman kuukauden ajan, SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kommentoi siirtouutista seuran verkkosivuilla.

Zviedris on edustuskelpoinen SJK:ssa, kun siirtoikkuna avautuu 13. heinäkuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: