PalloTV - Mastokangas palaa FC Hakaan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.07.2023

Mastokangas palaa FC Hakaan

Sopimus pitää keskikenttäpelaajan loppukauden ajan Koskella ja sisältää option ensi vuodesta.

FC Haka ja keskikenttäpelaaja Elias Mastokangas ovat tehneet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää myös option ensi kaudesta. 22-vuotias keskikenttäpelaaja nähtiin FC Hakan paidassa jo viime kaudella, jolloin Mastokangas siirtyi kesän siirtoikkunassa loppukauden mittaisella lainasopimuksella koskilaisten riveihin.

Mastokankaan siirtymisen Valkeakoskelle mahdollistaa pelaajan ja FC Interin välisen sopimuksen purkaminen. FC Inter tiedotti Mastokankaan sopimuksen purusta aikaisemmin tänään. Pelaajalle ei löytynyt sopivaa roolia turkulaisseurassa, minkä vuoksi peliaika jäi vähiin ja osapuolet päätyivät sopuisasti eri teille.

FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toivottaa tutun naaman tervetulleeksi Valkeakoskelle ja uskoo hänen tuovan energisyyttä joukkueen hyökkäykseen.

– Hän tuo meille nimenomaan pallollista osaamista ja yllätyksellisyyttä yläkertaan, Tainio sanoo FC Hakan lehdistötiedotteessa.

– Kun oli täällä viime kaudella, tietää kuviot ja toivottavasti pääsee nopeasti mukaan. Pelikunto tulee pelaamalla ja se on asia, mikä tietysti pitää saada kuntoon mahdollisimman nopeasti, Tainio jatkaa.

Vähäiselle vastuulle Interissä tällä kaudella jäänyt Mastokangas on pelannut vain yhdessä Veikkausliigaottelussa kahdeksan minuuttia. Lisäksi kilpailullisia minuutteja on tullut Suomen Cupissa ja Liigacupissa, joten pelikunto ei ymmärrettävästi ole siis heti paras mahdollinen. Mastokangas palaa Valkeakoskelle kuitenkin täynnä intoa ja näytönhalua.

– Odottavaisin mielin palaan Hakan paitaan. Vaikea alkukausi taas alla, niin yritän tehdä samaa, kuin viime kaudella, eli tuomaan tänne energiaa ja saamaan sitä itselleni myös takaisin, Mastokangas kertoo FC Hakan lehdistötiedotteessa.

– Haluan näyttää täällä, mitä olen halunnut koko alkukauden Interissä näyttää! Ainakin itellä on hyvä fiilis omasta tekemisestä.

Mastokangas liittyi maanantain Hakan joukkuetreeneihin ja paluu Tehtaankentän koppiin, sekä kentälle oli miehelle toivotunlainen.

– Tuntui hyvältä olla mukana. Siellä oli tuttuja kasvoja, niin oli helppo treenata ja homma kulki hyvin. Aivan loistavaa oli palata, melkein kuin kotiin olisi palannut viime kauden jälkeen, kun jäi niin hyvä maku suuhun.

Vaikka Mastokangas on jo aloittanut harjoittelun joukkueen mukana, niin hän on pelikelpoinen vasta siirtoikkunan avautuessa 13.7. Konferenssiliigassa hän on kuitenkin pelikelpoinen vasta mahdollisella
toisella kierroksella Rosenborg BK:a vastaan.

Lähde: FC Haka / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia