PalloTV - "Tappelemme europelipaikasta", valmentaja Rauno Ojanen, AC Oulu

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.07.2023

”Tappelemme europelipaikasta”, valmentaja Rauno Ojanen, AC Oulu

AC Oulu on pelannut tuloksellisesti hyvän, mutta pelillisesti ailahtelevan alkukauden. Hyvinä hetkinä joukkueen peli on ollut peräti näyttävää. Huonoina hetkinä joukkuetta on ollut vaikea tunnistaa samaksi ryhmäksi. Alkukaudesta hämmennystä lisäsi se, että vieraspelit sujuivat paremmin kuin kotiottelut.

Pisteitä on silti kertynyt. 14 pelatun ottelun jälkeen ACO majailee sarjataulukon 4. sijalla. Pistesarakkeessa on 24 pinnaa, 7-3-4, maalierolla 23-19. Ja kuten maalierosta voi päätellä vauhtia ja vaarallisia tilanteita on nähty kentän molemmissa päissä.

Juhannustauon jälkeen pelattujen kierrosten perusteella AC Oulu on löytämässä tasapainon pelaamiseensa. Ja nyt peli näyttäisi kulkevan kotiotteluissakin. Tappioitta ollut SJK kaatui toissa kierroksella 4-1 vieraissa, ja todella solidilla otteella. Viime viikonvaihteessa ACO voitti Hakan kotona 3-0. Se peli oli ohi alle puolessa tunnissa.

Mikä oululaisten pelaamisessa on napsahdellut kohdalleen? Ja miltä joukkueen alkukausi on muutoin näyttänyt penkin päästä? Sitä piti kysyä AC Oulun valmennusryhmään kuuluvalta Rauno Ojaselta. 

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia