PalloTV - "Loppukaudesta meillä on potentiaalia vaikka mihin”, Rasmus Karjalainen, AC Oulu

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.07.2023

”Loppukaudesta meillä on potentiaalia vaikka mihin”, Rasmus Karjalainen, AC Oulu

AC Oulu tuli juhannustauolta pyssyt tanassa. Ensin kaatui SJK vieraissa näyttävästi 4-1. Sitä seurasi suvereeni 3-0 kotivoitto FC Hakasta. ACO:n valmennusryhmään kuuluva Rauno Ojanen totesi eilen PalloTV:n haastattelussa, että ne olivat joukkueen ensimmäiset ehjät ysikymppiset tällä kaudella.

Yhteistä noille kahdelle pelille oli se, että oululaiset starttasivat molempiin otteluihin samalla avauskokoonpanolla ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Toinen yhteinen tekijä oli se, että hyökkääjä ja joukkueen kapteeni Rasmus Karjalainen aloitti molemmat matsit penkiltä.

Miksi? Sitä piti kysyä herralta itseltään, samalla kun kapteeni kertasi joukkueensa alkukautta. Karjalainen on joukkueensa ehdottomia profiilipelaajia, miten hän arvioi omaa alkukauttaan? Miten hän on ottanut penkkikomennukset? Minkälaisin odotuksin hän lähtee loppukauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia