PalloTV - FC Interin heinäkuu alkanut sopimuskiireiden kanssa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.07.2023

FC Interin heinäkuu alkanut sopimuskiireiden kanssa

Lehtisalolle sorvattiin jatkosopimus ja Ampofon sopimuksessa ollut optio lunastettiin. Jakonen lähtee loppukauden lainalle Saloon.

Veikkausliigan sarjataulukossa kuudentena olevan FC Interin neuvottelupöydässä on ollut vilskettä viime päivinä. Seuralta on tullut viimeisen viikon aikana uutisia, jotka ovat liittyneet niin taustaorganisaation henkilöstöjärjestelyihin kuin pelaajiston kanssa tehtyihin liikkeisiin.

Tuoreimmat uutiset koskevat ghanalaisen keskikenttäpelaajan Bismarck Ampofon ja nuoren suomalaishyökkääjän Otto Lehtisalon sopimuksia. Molemmille on rustattu paperit, jotka pitävät pelaajat FC Interin paidassa jatkossakin.

Lehtisalon uusi sopimus koskee kautta 2024 ja sisältää option kaudesta 2025. Apofon sopimuksessa oli kaksivuotinen optio, joka on nyt lunastettu. Hän jää turkulaisseuraan kauden 2025 loppuun saakka.

Täksi kaudeksi FC Interiin siirtynyt ja vähälle peliajalle jäänyt Olli Jakonen siirtyy kasvattajaseuraansa. SalPa:n kanssa tehty lainasopimus kestää loppukauden. Jakonen ehti pelata vain kolmessa Liigacupin ja yhtä monessa Veikkausliigan ottelussa. TPS:ää viime kaudella edustanut Jakonen on kellottanut tämän kauden pääasialliset minuuttinsa Kolmosessa pelaavassa Interin kakkosjoukkueessa.

Jo aikaisemmin kerrottiin, että toinen vähälle peliajalle jäänyt pelaaja Elias Mastokangas siirtyy FC Hakaan. Mastokankaan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

FC Interiä koskevat uutiset alkoivat kuun ensimmäisenä päivänä. Silloin seura kertoi vapauttaneensa määräaikaisena urheilu- ja kehitysjohtajana toimineen Olli Kangaslahden tehtävistään. Uutta henkilöä ei tule tilalle, vaan Kangaslahden hoitamat työt hajautetaan seuran sisäisen työryhmän harteille. Seuran valmennusryhmää on vahvistettu henkisellä valmentajalla, Esa Aallolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: