PalloTV - ”Seuraava askel ylöspäin, muttei liian ylös”, Otso Liimatta, AC Oulu

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
07.07.2023

”Seuraava askel ylöspäin, muttei liian ylös”, Otso Liimatta, AC Oulu

AC Oulun Otso Liimatasta on nopeasti kasvanut yksi Veikkausliigan seuratuimmista pelaajista. Ensi viikolla 19 vuotta täyttävällä keskikenttäpelaajalla on ollut keskeinen rooli oululaisten pallollisessa pelissä ja hyökkäämisessä. Hyvien otteiden myötä Liimatta saa jatkuvasti kuulla kysymyksiä siitä, milloin hän siirtyy ulkomaille.

Kysymykset ovat perusteltuja. Liimatan hyvät esitykset liigassa on huomattu rajojemme ulkopuolellakin. Mielenkiintoa on lisännyt se, että nuorimies on esiintynyt edukseen myös Suomen U21-maajoukkueen keskikentällä.

PalloTV tapasi Liimatan ja kysyi, miltä lisääntynyt huomio hänestä on tuntunut? Joko hän on kyllästynyt jatkuviin kysymyksiin ulkomaille siirtymisestä? Milloin siirto tapahtuu? Mihin suuntaan hän lähtisi, jos saisi itse päättää? Miten Liimatta kuvailee koko joukkueen kautta tähän mennessä? Sunnuntaina on vuorossa vieraspeli IFK Mariehamnia vastaan, mitkä pelilliset asiat korostuvat siinä matsissa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia