PalloTV - "Maalipaikoissa täytyy olla kliinisempiä", Jukka Raitala, HJK

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
12.07.2023

”Maalipaikoissa täytyy olla kliinisempiä”, Jukka Raitala, HJK

PalloTV:n Valokeilassa -sarja jatkuu HJK:n parissa. Eilisessä avausjaksossa ääneen pääsi Klubin päävalmentaja Toni Koskela. Toisessa jaksossa puhutetaan yhtä HJK:n puolustuksen tukipilaria, kokenutta Jukka Raitalaa, joka muun joukkueen mukana kohtaa pohjoisirlantilaisen Larne FC:n tänä iltana pelattavassa Mestareiden Liigan ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa.

Toistakymmentä vuotta sitten 34-vuotias Raitala lähti pitkälle maailmankiertueelleen, jolta hän palasi Klubin raitapaitaan viime kaudeksi. Raitala on pelannut Saksassa, Espanjassa, Hollannissa, Tanskassa ja Norjassa. Maailmankiertue päättyi Pohjois-Amerikan ammattilaiskentille, jossa Raitala pelasi samaa sarjaa niin yhdysvaltalaisessa kuin kanadalaisessa joukkueessa. Miltä paluu kotimaan kentille on maistunut?

Silmäys sarjataulukkoon ja stadilaisten tilastoihin todistavat, että joukkueen alkukausi on ollut tahmea. Kausi alkoi odotetusti, mutta sarjan edetessä joukkueen tuloskunto on laskenut kuin lehmän häntä. Viime viikonvaihteen kotitappio FC Lahdelle oli viimeisin näyte siitä. Mikä on Raitalan arvio, miksi Klubi-koneen moottori on alkanut yskiä? Millä tasapelit käännetään voitoiksi? Mitä tarvitaan, että HJK on syksyn päätteeksi sarjataulukon ykkössijalla? Onko puolustaja tyytyväinen omiin suorituksiinsa?

Koskelan ja Raitalan jälkeen Valokeilassa -sarjan viimeisessä osassa kuullaan HJK:n maalitykin Bojan Radulovicin mietteitä.

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia