PalloTV - Ilveksen tavoitteille paha takaisku - Petteri Pennanen siirtyy Intiaan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.07.2023

Ilveksen tavoitteille paha takaisku – Petteri Pennanen siirtyy Intiaan

Pelaajan sopimuksessa oli pykälä, joka mahdollisti siirtymisen ulkomaille ennalta määrättyä korvausta vastaan.

Ilveksen kannattajat saivat jobinpostia tänä iltana. Tamperelaisseuran keskikentän sielu Petteri Pennanen pakkaa laukkunsa ja siirtyy Intian pääsarjaan Superliigaan. Pennasen tuleva osoite selviää, kun hänen uusi seuransa tiedottaa siirrosta.

Ilves joutuu päästämään Pennasen maailmalle pakkoraossa. Pennasen sopimukseen oli kirjattu pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen kesken kauden ulkomaille tiettyä vähimmäissiirtokorvausta vastaan. Summa ei ole tiedossa, mutta pelaajista hyvin perillä oleva saksalainen Transfermarkt on määritellyt Pennasen arvoksi 300 000 euroa.

Ilveksen kannalta siirtyminen tulee pahaan saumaan. Vaikka mitalisijat ovat jo karanneet tamperelaisilta, rahakkaat eurokentät ovat käden ulottuvilla Suomen Cupin kautta. Ilves on kahden voiton päässä ensi kesän Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen paikasta.

Pennasen ja jo aikaisemmin selvinneen Najeeb Yakubun lähtöjen myötä Ilves kertoo tavoittelevansa 2-4 uuden pelaajan hankintaa kesän siirtoikkunan aikana.

Artikkeliin liittyviä aiheita: