PalloTV - ”Europeleissä onnistuminen avittaa kaikkia”, Bojan Radulovic, HJK

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.07.2023

”Europeleissä onnistuminen avittaa kaikkia”, Bojan Radulovic, HJK

PalloTV:n Valokeilassa poseeraa tällä viikolla Helsingin Jalkapalloklubi. Alkuviikosta kuulimme nyt jo entisen päävalmentajan Toni Koskelan ja toppari Jukka Raitalan mietteitä kauden kulusta. Tänään on vuorossa Klubin ykköshyökkääjä Bojan Radulovic, 23.

Radulovic johtaa Veikkausliigan maalintekijätilastoa, kun sarja on juuri ohittanut puolivälin. Hänen kymmenen täysosumaansa ovat pelastaneet maalinteko-ongelmien kanssa painineen Klubin kauden tähän mennessä. Klubikannattajat tuskin uskaltavat ajatella, miltä stadilaisten kausi olisi näyttänyt ilman Radulovicia. Viikolla hän viimeisteli Klubin 1-0-kotivoiton pohjoisirlantilaisesta Larne FC:sta Mestarien liigan 1. karsintakierroksella.

PalloTV tapasi Radulovicin alkuviikosta ja kysyi, mitä hän itse ajattelee omista esityksistään tähän mennessä? Millä mielin hän on seurannut joukkueensa edesottamuksista alkukaudella? Mitä pitää parantaa, jotta Klubi jälleen voittaisi mestaruuden? Minkälaisen hän näkee europelien merkityksen? Helsinki tuskin on hänen uransa päätepysäkki, missä hän näkee itsensä pelaavan tulevaisuudessa?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: