PalloTV - Croatia Express toi Lahteen jälleen uuden pelaajan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.07.2023

Croatia Express toi Lahteen jälleen uuden pelaajan

26-vuotias Luka Šimunović vahvistaa loppukauden ajan Mustien Kuhnurien puolustusta.

FC Lahti ja kroatialainen puolustaja Luka Šimunović ovat solmineet kauden loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Šimunović siirtyy Lahteen kroatialaisesta HNK Šibenikistä. Hän pystyy pelaamaan kaikkia puolustuslinjan pelipaikkoja.

Šimunović on jo toinen HNK Šibenikistä tullut siirtoikkunavahvistus FC Lahdelle. Jokin aika sitten seurasta kerrottiin Leon Krekovićin liittymisesta Mustien Kuhnurien vahvuuteen. Kroatialaisista muodostuu nyt trio, kun uusi kaksikko tulee pitämään seuraa FC Lahden maalivahdille Marin Ljubićille.

Kroatian lisäksi Šimunović on kiertänyt Itä-Euroopan maita. Hän on pelannut myös Valko-Venäjällä, Kazakstanissa ja Latviassa. Suomi on uusi tuttavuus kotiosoitteena, mutta ensimmäistä kertaa hän ei maassa kuitenkaan ole. Hän oli FC Astanan mukana, kun kazakstanilaisseura kohtasi KuPS:n eurocupeissa.

Šimunović tuo Lahden puolustukseen paljon pallollista osaamista. Hän uskookin, että suomalainen jalkapallo sopii hänen pelityylilleen hyvin.

- En ole ehkä fyysisesti se vahvin toppari, mutta olen tekninen. Pidän pallosta ja Suomessa pelataan paljon maassa. Uskon, että pelitapa sopii minulle ja tekee hyvää uralleni, Šimunović kommentoi FC Lahden lehdistötiedotteessa.

Šimunovićin kansainvälinen siirtoprosessi on käynnissä ja puolustaja saatetaan nähdä kentällä jo sunnuntaina, kun FC Lahti kohtaa kotonaan IFK Mariehamnin.

Valokuva: Taneli Okkonen

Artikkeliin liittyviä aiheita: