PalloTV - ”Jatketaan yrittämistä ja laitetaan palloa boksiin”, hyökkääjä Santeri Haarala, Ilves

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.07.2023

”Jatketaan yrittämistä ja laitetaan palloa boksiin”, hyökkääjä Santeri Haarala, Ilves

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa on Ilves, jonka alkukautta on leimannut tehottomuus.  Tamperelaisilla on ollut todella suuria haasteita saada pelivälinettä maaliin. Yrittämisen puutteesta heitä ei pääse syyttämään. Hyvänä esimerkkinä siitä hyökkääjä Santeri Haarala, 23, joka on laukonut eniten liigassa alkukauden aikana, mutta Ilves-kannattajien harmiksi hän ei ole vielä osunut kuin kahdesti.

PalloTV tapasi Haaralan ja kysyi, miltä Ilveksen kausi on näyttänyt hyökkäyspäästä katsottuna? Joko maalinteon vaikeudesta on tullut paine? Miksi Ilveksen maalinteosta on tullut niin vaikeata? Miten hän arvioi joukkueensa puolustuspelaamista? Vieläkö tavoitteeksi asetettu paikka kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjassa on realistinen? Mitä Haarala ajattelee edessä siintävästä Suomen Cupin semifinaalista?

Toimittaja: Mika Laakso    

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia