PalloTV - "Kotka kuuluu liigaan", Lassi Nurmos, KTP
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.07.2023

”Kotka kuuluu liigaan”, Lassi Nurmos, KTP

PalloTV:n Valokeilassa -sarja KTP:n parissa päättyy puolustuslinjan monikäyttöpelaajan Lassi Nurmoksen kuulumisiin. Pohjois-Suomessa peliuransa viettänyt Nurmos siirtyi viime kaudeksi kokonaan uudenlaisiin ympyröihin Kotkaan. Pelaaja herätti huomiota julkistamalla Twitterissä työnhakuilmoituksen saatesanoilla "jos haluatte säilyä tai nousta, ottakaa mut".

Nurmos on viettänyt nyt puolitoista kautta Kotkassa. Ensimmäinen kausi Ykkösessä sujui seuran puolustuksen tukipilarina. Nurmos pelasi kaikissa Ykkösen otteluissa ja kahta lukuunottamatta kellotti niissä täydet minuutit.

Tällä kaudella Nurmos jatkoi siitä, mihin edellisellä jäi, mutta juhannusviikon cup-pelissä polveen tullut tälli siirsi puolustajan sivuun pitkäksi toviksi. Nurmos on vasta nyt palaamassa pelaavaan kokoonpanoon.

Minkälaisena Nurmos näkee oman matkansa KTP:n mukana? Mikä on Nurmoksen yleisvaikutelma KTP:n alkukaudesta?

Tilastojen valossa puolustus on yksi KTP:n vahvinta aluetta. Toistaiseksi pelatuissa 16 liigaottelussa kotkalaisten verkko on heilunut vain 19 kertaa. Veikkausliigasta löytyy viisi vuotavampaa puolustusta, joista kaksi edustaa sarjataulukossa ylempänä olevaa seuraa.

KTP sen sijaan on melko tehoton joukkue. Kotkalaisten tehtyjen maalien määrä on vain 13, mikä on liigan pienin lukema yhdessä FC Hongan ja FC Lahden kanssa. Mikä on Nurmoksen näkemys, miksi KTP ei pysty tuottamaan vaaraa hyökkäyspäässä? Entä mitä mieltä hän on oman toimialansa puolustuksen tekemisistä? Mihin Nurmos olisi henkilökohtaisesti tyytyväinen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: