PalloTV - FC Haka ehti tehdä liikkeitä pelaajamarkkinoilla ennen siirtoikkunan sulkeutumista
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.08.2023

FC Haka ehti tehdä liikkeitä pelaajamarkkinoilla ennen siirtoikkunan sulkeutumista

Kuumeisesti topparia etsinyt koskilaisseura palkkasi ranskalais-valkovenäläisen Haik Moussakhanianin takalinjoilleen. Tulijoiden joukossa on myös kk-pelaaja Eemeli Mäkelä espoolaisesta SexyPöxyistä. Kaksi nuorta lähtee samaan suuntaan loppukauden lainalle.

FC Hakan miehistö on elänyt vielä siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä. Seuraan sekä tulee että siitä lähtee kaksi pelaajaa samalla oven avauksella. Tärkein siirto on FC Hakan kuumeisesti etsimän keskuspuolustajan löytyminen. Kolme muuta siirtoa FC Haka on sopinut Kakkosessa pelaavan espoolaisen SexyPöxyjen kanssa.

FC Hakan vuotavaa puolustusta tilkitsemään löytyi 25-vuotias Haik Moussakhanian, jolla on Ranskan ja Valko-Venäjän kansalaisuudet. Moussakhanian siirtyy FC Hakan vahvuuteen armenialaisesta FC Noahista, jossa hän pelasi kauden 2021-22 puolivälistä lähtien.

Moussakhanian sopimus Noahin kanssa päättyi kesäkuun lopussa. FC Hakan kanssa hän on tehnyt loppukautta koskevan paperin.

Mäkelä siirtyy FC Hakan paitaan - Kaksi nuorta pelaajaa loppukauden lainalle Espooseen

FC Haka on saanut myös sovittua kolmen pelaajan siirtopaketin Kakkosessa pelaavan SexyPöxyjen kanssa. Espoolaisseuran keskikenttäpelaaja Eemeli Mäkelä, 24, kuuluu loppukauden mittaisella sopimuksella FC Hakan kokoonpanoon. Samassa kaupassa Oiva Laaksonen ja Thomas Saarinen lähtevät hakemaan peliaikaa Kakkosesta loppukauden ajaksi.

Mäkelä on kuulunut SexyPöxyjen miehistöön kaksi viimeistä kautta, mutta pelattujen pelien määrä on jäänyt verrattain vähäiseksi loukkaantumisten vuoksi. Nyt hän on pääsemässä kuntoon ja hakee näyttöpaikkaa FC Hakan riveissä.

Mäkelän nimeä ei ole hirveästi näkynyt kotimaan lehdistön palstoilla, sillä on viettänyt monta vuotta Pohjois-Amerikassa. Ensin hän oli rapakon takana vaihto-oppilaana ja sai sen jälkeen urheilustipendin yliopistoon. Ennen lähtöään ulkomaille Mäkelä pelasi HJK:n junioreissa kauteen 2016 asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita: