PalloTV - ”Semifinaali ratkeaa boksipelaamiseen”, maalivahti Otso Virtanen, Ilves
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.08.2023

”Semifinaali ratkeaa boksipelaamiseen”, maalivahti Otso Virtanen, Ilves

PalloTV:n Valokeilassa on tällä viikolla Suomen Cupin semifinaaliin valmistautuva Ilves. Tamperelaisilta ei ole tällä kaudella onnistunut oikein mikään. Joukkue kyntää sarjassa, päävalmentajaa on vaihdettu ja tavoitteena ollut loppusarjapaikka on pitänyt unohtaa. Nyt pitäisi välttää suora putoaminen ja liigakarsinta.

Viime lauantain 3-0 vierasvoitto Oulusta toi kauan kaivattua toivoa tamperelaisleiriin. Se oli todella tärkeä voitto ja katkaisi Ilveksen neljän ottelun tappioputken. Tamperelaisten peliesitys oli muutenkin lupaava. Pitkästä aikaa nolla päästettyä ja kolme tehtyä maalia. Joko se käänsi joukkueen negatiivisen kierteen?

PalloTV tapasi Ilveksen maalivahdin Otso Virtasen ja kysyi, miten hän on käsitellyt joukkueensa vastoinkäymiset? Virtanen on ollut paljon vartijana tamperelaisten maalin suulla. Ilves voi pitkälti kiittää häntä siitä, ettei joukkue ole vielä syvemmässä kuopassa kuin se nyt on. Virtanen on pitänyt joukkuetta pystyssä, kun peli ei ole luistanut ja pelastanut pisteen, jos toisenkin.

Mitä maalivahti voi tehdä, kun joukkueelta ei oikein mikään onnistu? Minkälaiseen analyysin Virtanen on päätynyt, mikä heidän pelaamisessaan on mättänyt? Onko kummallista lähteä pelaamaan Suomen Cupin semifinaalia keskiviikkona, kun joukkue kyntää sarjassa?

Keskiviikkona Ilveksellä on edessä kauden toistaiseksi tärkein peli, kun se kohtaa AC Oulun toistamiseen, mutta tällä kertaa kotona ja Suomen Cupin semifinaalissa. Minkälaisia ajatuksia tuo ottelu herättää Virtasessa?

Tamperelaisten kausi on ollut tervan juontia. Ei siitä voi oikein muutakaan sanoa, jos joukkueen voittojen väli venyy kolmen kalenterikuukauden mittaiseksi. Sinä ajassa joukkue todellakin ehtii mennä solmuun, kuten tamperelaisten tilastot todistavat. 20 pelatun ottelun jälkeen Ilves on sarjataulukon kahdeksannella sijalla. Se on kerännyt on 20 pistettä, 4-8-8, maalierolla 18-22.

Tavoitteena ollut paikka kuuden parhaan sakissa on pitänyt unohtaa jo aikaa sitten. Nyt huomio on syytä keskittää perässä tuleviin. Ilves pelaa kaksi viimeistä runkosarjan otteluaan vieraissa Honkaa ja Lahtea vastaan, joten jännitettävää riittää.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Valokuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: