PalloTV - ”Yläloppusarja on meidän yksiselitteinen tavoitteemme”, Rasmus Karjalainen, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
29.08.2023

”Yläloppusarja on meidän yksiselitteinen tavoitteemme”, Rasmus Karjalainen, AC Oulu

AC Oulun tuloskunto on laskenut kuin lehmän häntä juuri kun kauden ratkaisuhetket lähestyvät. Alkukaudesta joukkueen peli kulki ja tulokset seurasivat. Joukkue pysyi sarjan kärjen tahdissa sekä kentällä että sarjataulukossa, mutta elokuulle tultaessa tapahtui jotakin ja sen tuloskunto romahti. Oululaisten viiden viime ottelun kuntopuntari näyttää neljää tappiota ja yhtä tasapeliä.

Elokuu kohteli oululaisia muutoinkin kovalla kädellä. Joukkue kynti sarjassa, Suomen Cupin semifinaalissa tuli tappio Ilvekselle ja päävalmentajaa vaihdettiin. Viime sunnuntain HJK-tappio ei parantanut asiaa. Nyt myös joukkueen tavoitteeksi asettama paikka kuuden sakissa on uhattuna.

ACO:n seurajohto reagoi joukkueen tilanteeseen viime viikolla. Päävalmentaja Ricardo Duarte vapautettiin tehtävästä viime perjantaina. Hän oli tosin jo ilmoittanut, ettei hän jatka seurassa ensi kaudella. Uusiksi päävalmentajiksi nostettiin valmennusryhmään jo kuuluneet Jussi-Pekka Savolainen ja Rauno Ojanen.

PalloTV tapasi ACO:n kapteenin Rasmus Karjalaisen kysyi, miten valmentajavaihdos otettiin joukkueessa vastaan? Mitä siitä ajateltiin? Joukkueen tuloskunnon sulaminen sattui samoihin aikoihin, kun Duarte ilmoitti, ettei jatka seurassa ensi kaudella. Onko asioilla yhteyttä?

ACO on päätynyt haastavaan tilanteeseen. Tavoitteeksi asetetun Mestaruussarjapaikan kohtalo ratkeaa runkosarjan päätöskierroksella ensi sunnuntaina Turussa FC Interiä vastaan. Voitto Turusta ja oululaiset pelastavat kautensa. Tappio tietäisi hyvin alkaneen kauden epäonnistumista. Millä mielin Karjalainen matkaa Turkuun? Miten tärkeä tuo ylemmän loppusarjan paikka loppujen lopuksi on?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: