PalloTV - ”Kaikki on vielä omissa käsissä”, kapteeni Timi Lahti, IFK Mariehamn
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
19.09.2023

”Kaikki on vielä omissa käsissä”, kapteeni Timi Lahti, IFK Mariehamn

Sarjajumbo IFK Mariehamnin kausi on ollut pettymys ja uhkaa johtaa sarjasta putoamiseen. Saarelaiset lähtivät Haastajasarjaan todella kiperistä asetelmista. Karsijan paikkaan oli matkaa viisi pistettä ja se pitäisi kuroa umpeen viidessä ottelussa, jotta suora putoaminen vältettäisiin.  

Tilannetta ei helpottanut, että IFK:n sarja käynnistyi 2-3 vierastappiolla AC Oulua vastaan viime lauantaina. Saarelaisten onneksi toiseksi viimeisenä oleva KTP hävisi myös avausottelunsa, eikä piste-ero päässyt venymään entisestään. Kolmanneksi viimeisenä oleva Ilves sen sijaan kasvatti piste-eron kuuteen pisteeseen pelaamalla tasapelin avauskierroksella Hakaa vastaan.

PalloTV tapasi IFK:n kapteenin Timi Lahden ennen viime lauantaina AC Oulu-ottelua ja kysyi, mikä IFK:n pelaamisessa on hänen mielestään tökkinyt? Sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan todella kovan työn takana. Mitä joukkueessa ajatellaan tilanteesta? Minkälaiset terveiset kapteeni lähettää IFK-kannattajille, kun loppusuora aukeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre/arkisto

Artikkeliin liittyviä aiheita: