PalloTV - ”Nyt mitataan miestä”, kapteeni David Ramadingaye, KTP
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
05.10.2023

”Nyt mitataan miestä”, kapteeni David Ramadingaye, KTP

Nousijajoukkue KTP on päätynyt putoamistaisteluun IFK Mariehamnin kanssa. Kumpi karsii ja kumpi putoaa suoraan? Palkintona on tilaisuus yrittää liigakarsinnassa pelastaa seuran veikkausliigastatus ja puolen miljoonan euron tv-rahat. Tappiolla eli suoralla putoamisella voi olla hyvinkin kohtalokkaat ja kauaskantoiset seuraukset.

Miten tässä näin kävi? Tämä kauden piti olla se kausi, kun kotkalaiset pysäyttävät hissiliikkeensä ja todistavat, että KTP kuuluu Veikkausliigaan. Sitä kysyttiin KTP:n kapteenilta David Ramadingayelta viime perjantain tappiollisen AC Oulu-ottelun jälkeen.

KTP:n ympärillä on ollut muutenkin turbulenssia, kun päävalmentaja Jussi Leppälahti sai lopputilin elokuun loppupuolella ja Juha Malinen otti joukkueen valmennusvastuun. Tuliko valmentajavaihdos yllätyksenä joukkueelle? Mikä muuttui? Miten Malisen futis eroa Leppälahden futiksesta?

Ramadingayella on jo aikaisempaa kokemusta putoamistaistelusta KTP:n paidassa. Hän oli mukana, kun seura putosi edellisen kerran Veikkausliigasta kaudella 2021. Mitkä asiat korostuvat tässä tilanteessa? Mihin fokus?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: