PalloTV - Valkeakoskella uuden kevään löytänyt Elias Mastokangas jatkaa FC Hakassa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.10.2023

Valkeakoskella uuden kevään löytänyt Elias Mastokangas jatkaa FC Hakassa

"Ensi kauden joukkueen rakennuksessa Eliaksella on iso rooli", seuran toimitusjohtaja Olli Huttunen suunnittelee.

FC Haka on käyttänyt kesken kauden joukkueeseen liittyneen Elias Mastokankaan sopimuksessa olleen option. 22-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja jatkaa Tehtaan kentällä ainakin ensi kauden.

FC Hakan puolelta option lunastaminen oli helppo päätös. Kesken kauden joukkueeseen liittynyt Mastokangas on pelannut 11 liigaottelua, joissa hän on tehnyt kuusi maalia.

- Käytämme erittäin mielellämme Eliaksen sopimuksessa olevan option, koska hän on noussut joukkueessamme hyvinkin kantavaksi voimaksi, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen sanailee seuran lehdistötiedotteessa.

- Joukkueen eteen tehty työmäärä on valtava, jonka vuoksi hän on lyönyt itsensä myös kannattajiemme suosikiksi. Ensi kauden joukkueen rakennuksessa Eliaksella on iso rooli.

Mastokangas siirtyi Valkeakoskelle kesän siirtoikkunassa heinäkuun alussa. Hän pelasi koskilaisten riveissä lainasopimuksen turvin myös viime kaudella, jolloin Mastokankaan saldoksi tuli 12 liigaottelua ja kaksi maalia. Mastokangas oli pitkään FC Interin kirjoilla, muttei kahtena viimeisenä kautena saanut enää vastuuta juuri ollenkaan.

- Omalta osaltani oli hyvä tulla, koska olin pitänyt hyvän kunnon alkukaudella yllä treenaamalla, vaikka en ollut pelannut, Mastokangas kertaa omaa kauttaan FC Hakan lehdistötiedotteessa.

- Sitten oli helppo tulla Hakaan mukaan, kun tiesi mitä valmentaja halusi joukkueelta ja itseltäni kentällä.

Vaikka kyseessä olikin seuran optio, niin Mastokangas on mielissään, että se haluttiin käyttää ja näkee Hakan erinomaisena paikkana kehittyä.

- Haka on seura, missä voi menestyä joukkueena, kuten muun muassa viime vuoden europaikka, sekä tämän vuoden tappioton putki kotikentällä osoittivat. Ja henkilökohtaisesti tämä on hyvä ponnahduslauta ulkomaille kuten "Jape" Laineenkin kanssa nähtiin.

FC Hakalla on neljä pelaajasopimusta allekirjoitettuna. Mastokankaan lisäksi varmuudella seuran riveissä jatkavat Haymenn Bah-Traore, Niklas Friberg ja Tuure Siira.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia