PalloTV - FC Lahti jatkoi päävalmentajan sopimusta 1+1 -vuodella

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.10.2023

FC Lahti jatkoi päävalmentajan sopimusta 1+1 -vuodella

Kesken kauden Mikko Mannilan tilalle noussut Toni Lindberg on myös ensi kaudella Mustien Kuhnurien luotsi.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg jatkaa seuran miesten edustusjoukkueen luotsina myös tulevalla kaudella. Hän nousi päävalmentajaksi kesken kuluvan kauden ja sai Lahden heti lyhyeen voittoputkeen, jonka avulla seura varmisti sarjapaikkansa Veikkausliigassa. Lindbergin sopimuksessa on optio myös kaudesta 2025.

Pelaajaurallaan liigassa rutinoitunut Toni Lindberg aloitti FC Lahden akatemiapolulla valmentamisen syksyllä 2018 ja on siitä asti ollut myös mukana miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä.

Lindberg lähtee rakentamaan ensi kautta hyvillä mielin. Hän haluaa, että lahtelaisten peliin tulee ensi kaudella vielä lisää vauhtia ja rohkeutta.

- Saimme loppukaudesta varmistettua sarjapaikan ja kehitettyä pelillistä ilmettämme. Emme halua luopua vauhdikkuudesta ja työnteosta seuraavallakaan kaudella. Analysoimme valmennustiimin kanssa ensin menneen kauden ja luomme raamit tulevan kauden pelillisiin asioihin, Lindberg kommentoi FC Lahden lehdistötiedotteessa.

Tulevan kauden joukkueesta Lindberg haluaa itsensä näköisen. Hän kaipaa seuran riveihin työteliäitä ja rohkeisiin ratkaisuihin kykeneviä pelaajia.

- Haluan olla rakentamassa vahvempaa ja rohkeampaa Lahtea. Haluan, että pelaajat näyttävät kentällä siltä, että lahtelainen yleisö haluaa tulla katsomaan pelejämme, Lindberg hehkuttaa.

FC Lahden puheenjohtaja Mika Halttunen on positiivinen Lindbergin jatkon suhteen. Halttusen mukaan seura on tyytyväinen Lindbergin panokseen loppukaudesta, sillä tavoite sarjapaikan säilyttämisestä täyttyi.
Seura haluaa antaa Lindbergille reilun mahdollisuuden viedä seuraa eteenpäin.

- Toni on osoittanut pätevyytensä ja intohimonsa jo usean vuoden ajan valmennustiimimme tärkeänä jäsenenä ja tietenkin nyt loppukauden positiivisen käänteen arkkitehtina. Suuntaamme siis hänen johdollaan kohti seuraavaa Veikkausliigakautta, jossa tavoitteemme on luonnollisesti parantaa peliämme ja sijoitustamme tästä vuodesta. Joukkueemme ensi kauden runko rakentuu jo hyvää vauhtia, Halttunen
kertoo.

Lähde: FC Lahti/PalloTV
Valokuva: Aleksi Tikkala

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia