PalloTV - ”Pidämme kiinni pelillisestä identiteetistämme”, päävalmentaja Joonas Rantanen, Gnistan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
24.10.2023

”Pidämme kiinni pelillisestä identiteetistämme”, päävalmentaja Joonas Rantanen, Gnistan

Kumpi pelaa ensi kaudella Veikkausliigassa - IF Gnistan vai IFK Mariehamn? Se ratkeaa kaksiosaisessa liigakarsinnassa, jossa joukkueet kohtaavat ensin Gnistanin kotikentällä Helsingin Oulunkylässä keskiviikkona ja Maarianhaminassa sunnuntaina.

Gnistan selvitti tiensä liigakarsintaan voittamalla SJK Akatemian 4-2 Oulunkylässä viime lauantaina. IFK Mariehamn pelasi omaa "karsintaa" lyömällä Veikkausliigan päätöskierroksella KTP:n vieraissa 2-0 ja nousemalla suoran putoajan paikalta pois.

PalloTV otti yhteyttä Gnistanin päävalmentajaan Joonas Rantaseen ja kysyi, millä mielin Oulunkylässä valmistaudutaan historialliseen liigakarsintaan? Minkälainen IFK sieltä tulee kylään? Minkälaiseen ottelukuvaan hän valmistaa joukkueensa? Mihin ensimmäinen osaottelu ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia