PalloTV - Honkavaara sai jatkosopimuksen KuPS:aan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.10.2023

Honkavaara sai jatkosopimuksen KuPS:aan

Kesken kauden puikkoihin tulleelle valmentajalle yhden vuoden mittainen paperi. Toimitusjohtajaksi on palkattu vahva tamperelainen jalkapallo- ja urheilumies Tomi Erola, jonka yhtenä tehtävänä on vahvistaa joukkoa uudella urheilutoimenjohtajalla.

Jani Honkavaara jatkaa hopeaa voittaneen Kuopion Palloseuran valmentajana myös ensi kaudella. KuPS ja Honkavaara solmivat vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Honkavaaran aisaparina toiminut Sixten Boström on allekirjoittanut niin ikään vuoden mittaisen jatkopaperin kuopiolaisseuran kanssa.

Honkavaara palasi KuPS:n valmentajaksi kesken tämän kauden, kun hänen edeltäjänsä Pasi Tuutti vapautettiin tehtävistään kolmen huonosti sujuneen kierroksen jälkeen. Harjoittelukausi mukaan lukien Honkavaara oli KuPS:n kolmas päävalmentaja päättymässä olevalla kaudella.

Honkavaara lähtee onnistuneen vuoden jälkeen innoissaan uuteen kauteen. Hän pääsee vahvalle pohjalle, mutta samalla tiedostaa haasteet, joiden edessä KuPS on.

- Viime kauden joukkue antaa hyvän pohjan tulevaan kauteen. Se teki upeaa työtä, vaikka matkalla oli paljon esteitä, Honkavaara lausuu KuPS:n verkkosivuilla.

- Meidän on tehtävä asiat entistä paremmin. Seuran on oltava toimissaan suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen. On löydettävä keinoja tehdä asiat paremmin, johdettava tiedolla ja kehitettävä organisaatiossa olevia ihmisiä. Samoin meidän on haettava kehitystä valmennuksen ja rekrytoinnin puolella. Jos emme satsaa niihin mitenkään, emme mene seurana eteenpäin, Honkavaara jatkaa.

Toimitusjohtajaksi vahva urheilunimi Tampereelta

KuPS on palkannut osakeyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Tomi Erolan, 51. Uudella keulakuvalla on takanaan pitkä työura urheilun, myynnin ja vientiteollisuuden projektien parissa.

Erola jättää taakseen Ilves-Hockeyn myyntipäällikön tehtävät ja palaa jääkiekosta takaisin jalkapallon pariin. Aiemmin hän on toiminut mm. Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtajana ja tässä pestissä oli mm. vahvasti vaikuttamassa Tampereen uuden Tammelan jalkapallostadionin rakentamiseen.

Erola lupaa tuoda KuPS:aan erityisosaamista talouden hallintaan, myyntityöhön ja verkostoitumiseen. Muutoksiakin on luvassa, sillä uusi toimitusjohtaja joutuu ensitöikseen vetämään mm. uuden urheilutoimenjohtajan rekrytointia ja seuran tulevaisuuden strategian laadintaa.

- KuPS toivottavasti saa uuden stadionin lähivuosina ja pystymme sitä kautta tuomaan jotain uutta toimintaamme. Lisäksi omien nuorten pelaajien tarkkailu, ja heidän nostamisensa edustukseen, ja sitä kautta isoimmille areenoille ulkomaille, on yksi selkeä painopiste. Tätä tulemme myös painottamaan uuden urheilutoimenjohtajan rekrytoinnissa. Alamme myös laatimaan uutta strategiaa, missä nämä asiat ovat myös vahvasti keskiössä, Erola kommentoi KuPS:n lehdistötiedotteessa.

Erola joutuu laittamaan kaiken osaamisensa peliin. Alkuviikosta uutisoitiin, että seuran pääomistaja ja sen rahoittaja Ari Lahti on kiristämässä kukkaron nyörejä. Lahti on paikannut taloudellisia tappioita sadoilla tuhansilla, jopa miljoonilla vuosittain.

Artikkeliin liittyviä aiheita: