PalloTV - ”Meidän täytyy olla nöyriä puolustussuuntaan”, päävalmentaja Jimmy Wargh, IFK Mariehamn

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

25.10.2023

”Meidän täytyy olla nöyriä puolustussuuntaan”, päävalmentaja Jimmy Wargh, IFK Mariehamn

IFK Mariehamnin liigakarsinta alkaa tänä iltana vierasottelulla IF Gnistania vastaan Helsingin Oulunkylässä. Karsinnan toinen osaottelu pelataan lauantaina Maarianhaminassa. Panoksena on Veikkausliiga-status ja noin 500 000 euroa tv-rahan muodossa.

IFK Mariehamn vältti suoran putoamisen viime lauantaina voittamalla runkosarjan viimeisellä kierroksella KTP:n vieraissa 2-0. Gnistan puolestaan selvitti tiensä liigakarsintaan voittamalla SJK Akatemian 4-2 Oulunkylässä viime lauantaina.

PalloTV otti yhteyttä IFK Mariehamnin päävalmentajaan Jimmy Warghiin ja kysyi, minkälaisissa tunnelmissa saarelaiset starttaavat liigakarsintaan? Mitä he tietävät Gnistanista? Minkälaiseen ottelukuvaan hän on valmistanut joukkueensa? Mihin pelin osa-alueeseen ensimmäinen osaottelu ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Muita uutisia