PalloTV - Juhlahumusta murskatappioon
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.10.2023

Juhlahumusta murskatappioon

Eintracht Frankfurt näytti tylyllä tavalla Bundesliigan ja Veikkausliigan välisen tasoeron.

HJK palasi rytisten arkeen Konferenssiliigan torstain myöhäisillan ottelussa Eintracht Frankfurtin vieraana. Mestaruusjuhlien tunnelma vaihtui murskaavaan 0-6 (0-4) tappioon saksalaisten vieraana. Joukkueet kohtaavat uudelleen Helsingissä kahden viikon kuluttua.

Ottelu oli paketoitu jo ensimmäisen puolituntisen jälkeen. VAR-tarkistuksen päätteeksi Eintrachtille tuomittiin rangaistuspotku jo reilun kymmenen minuutin jälkeen. Pallo oli osunut Jukka Raitalan käteen. Eintracht meni menojaan puolen tunnin molemmin puolin, kun Robin Koch ja Omar Marmoush viimeistelivät maalit mieheen.

Kuin kirsikaksi kakun päälle kotijoukkueen brassitoppari Lucas Melo eli taiteilijanimeltään Tuta sinetöi taukolukemiksi 4-0. Frankfurt lisäsi johtoaan vielä toisen puoliajan alussa, jonka jälkeen sille HJK:n nöyryyttäminen riitti. Loppuluvut sinetöityivät varsinaisen peliajan viime hetkillä.

Konferenssiliigan lohkovaihe on nyt puolivälissä. PAOK johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Eintracht tulee kreikkalaisten perässä kolme pistettä pienemmällä saldolla. Aberdeen FC:llä ja HJK:lla on yksi piste keskinäisestä tasapelistä.

Lohkovaihe jatkuu 9. marraskuuta, jolloin HJK saa Eintrachtin vieraakseen.

Eintrach Frankfurt - HJK 6-0 (4-0)
12. 1-0 Junior Dina Ebimbe (rp)
27. 2-0 Robin Koch
31. 3-0 Omar Marmoush
45.+3 4-0 Lucas Silva Melo
55. 5-0 Ellyes Skhiri
89. 6-0 Junior Dina Ebimbe
yleisöä: 55 500

Artikkeliin liittyviä aiheita: