PalloTV - Lepola ja Mahuta jatkavat FC Hakassa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.11.2023

Lepola ja Mahuta jatkavat FC Hakassa

Koskilaisilla on kuusi pelaajasopimusta kasassa.

FC Haka on solminut jatkosopimukset maalivahti Anton Lepolan ja puolustaja Ryan Mahutan kanssa. Lepola allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Mahutan sopimuksessa oli vuoden mittainen optio, jonka seura aktivoi. FC Hakalla on nyt kuusi pelaajasopimusta.

Turkulaisseurojen TPS:n ja FC Interin kasvatti Mahuta puhkesi tällä kaudella kukkaan FC Hakan riveissä. Hän pelasi ensimmäisen ehjän liigakauden ollen kokoonpanossa 25 ottelussa. Hän viimeisteli kaksi maalia, mutta kunnostautui erityisesti maaliin johtaneiden syöttöpisteiden keräilijänä.

- Ryan on lahjakas nuori pelaaja, joka kehittyi hienosti kauden aikana. Hänessä on valtavasti potentiaalia mennä vaikka kuinka pitkälle, joten olemme todella tyytyväisiä ensi kauden sopimuksesta,
toimitusjohtaja Olli Huttunen suitsuttaa seuran lehdistötiedotteessa.

27-vuotias konkarimaalivahti Lepola aloittaa Mahutan lailla toisen kautensa Hakassa. Lepola oli kolmen kauden ajan KTP:n kantavia voimia, mutta jäi Valkeakoskella Aatu Hakalan varjoon. Siitä huolimatta Lepola teki jatkon Hakaan ja on valmis taistelemaan peliajastaan.

- Tottakai haen isompaa roolia sekä enemmän vastuuta. Sen verran jäi hampaankoloon viime kaudesta, että palava halu on olla isossa roolissa, Lepola sanoo Hakan lehdistötiedotteessa.

Lepolan ja Mahutan sopimusten myötä FC Hakan rosterissa on nyt kuusi pelaajaa. Haymenn Bah-Traore, Niklas Friberg, Elias Mastokangas ja Tuure Siira esiintyvät Hakan paidassa Tehtaan kentällä myös ensi kaudella.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia