PalloTV - AC Oulun koppiin tuli tilaa - Seura julkisti varmat lähtijät
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.11.2023

AC Oulun koppiin tuli tilaa – Seura julkisti varmat lähtijät

Rosterin jättää varmuudella noin puoleta joukkueesta. Myös kaksi valmentajaa lähtee seurasta.

Seitsemänneksi sijoittuneen AC Oulun rosteri uusiutuu rajusti. Seura on julkistanut nimet, joiden kanssa yhteinen tie ei varmuudella jatku joko henkilön, seuran tai yhteisestä halusta. Joukossa on 12 pelaajaa ja kaksi valmentajaa.

Liigajoukkueen runkomiehistä AC Oulun vahvuudesta poistuvat Yann Affi, Magnus Breitenmoser, Rasmus Karjalainen, Lucas Morais, Noah Pallas, Riku Selander ja Cristhian Valencia. Pelaajien uusista seuroista ei ole tietoa, mutta ainakin jotkin huhut ovat viemässä Selanderia liigaan nousseeseen EIF:iin. Selander pelasi seurassa kahtena kautena 2018 ja 2021.

Muista pelaajista myös Elias Collin, Rony Huhtala, Lasse Ikonen, Juhani Pennanen ja Maximus Tainio jättävät tervakaupungin valot taakseen.

Kokoonpanon lisäksi AC Oulun valmennusporras on uusiutumassa. Loppukauden toisena päävalmentajana Rauno Ojasen kanssa toiminut Jussi-Pekka Savolainen ja performance coachin tittelillä ollut fysiikkavalmentaja Janne Romo eivät jää AC Oulun palvelukseen.

Uusista nimistä AC Oululta on tulossa uutisia ensi ja sitä seuraavan viikon aikana. Seuran hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo lupasi näin perjantaisessa Facebook-päivityksessään.

Helsingin Sanomat ja Kaleva ovat ainakin kertoneet, että AC Oulun uusi päävalmentaja on Pikkuhuuhkajien kakkosluotsi Tuomas Silvennoinen. MTV Urheilu puolestaan uutisoi eilen, että pohjoisirlantilainen entinen nuorten maajoukkuepelaaja Jake Dunwoody on tarttunut AC Oulun haaviin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: