PalloTV - Klubin kasvojenpesu jäi puolitiehen
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.11.2023

Klubin kasvojenpesu jäi puolitiehen

Eintrachtille vieraissa kärsitty murskatappio loiveni yhden maalin häviöksi kotikentällä. Tasoitus jäi yhden rikevihellyksen päähän.

HJK:lla oli kasvojenpesun paikka, kun se kohtasi Eintracht Frankfurtin toistamiseen Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa. Hyvästä esityksestä huolimatta pesu jäi puolitiehen, kun Klubi hävisi jälleen - nyt 0-1 (0-1). Vieraissa kärsitty kuuden maalin selkäsauna ei onneksi toistunut.

Ottelun ainoan maalin viimeisteli Eintrachtin ranskalais-algerialainen hyökkääjä Farès Chaïbi, jonka taitava laukaus yllätti muuten erinomaisesti torjuneen Niki Mäenpään. Chaïbi ampui rangaistualueen nurkasta takayläkulmaan.

HJK sai tasoituksen, kun Miro Tenho puski Tuomas Ollilan antaman vapaapotkun Eintrachtin verkkoon. Erotuomari puhalsi tilanteesta kuitenkin rikkeen ja maali hylättiin.

Töölön jalkapallostadion oli loppuunmyyty. Paikalla oli 10 121 katsojaa.

Tappion myötä HJK menetti mahdollisuutensa Konferenssiliigan jatko-otteluihin. Eintracht ja PAOK ratkaisevat kahden parhaan järjestyksen jäljellä olevilla kierroksilla. Lohkovaihetta on pelaamatta enää kaksi ottelua.

Seuraava kierros on marraskuun lopussa, jolloin HJK:n voittotoiveet lienevät korkeimmalla. HJK saa vieraakseen skotlantilaisen Aberdeen FC:n. Lohkovaihe päättyy joulukuun puolivälissä, kun HJK matkustaa Kreikan aurinkoon kohtaamaan PAOK:n.

HJK - Eintracht Frankfurt 0-1 (0-1)
31. Farès Chaïbi
yleisöä: 10 121

Artikkeliin liittyviä aiheita: