PalloTV - Rataa pitkin pohjoiseen - SJK:n Jake Dunwoody siirtyy Ouluun

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.11.2023

Rataa pitkin pohjoiseen – SJK:n Jake Dunwoody siirtyy Ouluun

ACO kertoi julkisuuteen vuotaneen uutisen tänään. Keskikenttäpelaajan sopimus on 1+1 -vuotinen.

AC Oulu ja Jake Dunwoody ovat solmineet 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen. Omalla tavallaan Dunwoody palaa rikospaikalle, sillä hänen ensimmäinen pelillinen kosketuksensa Suomi-futikseen oli juuri Oulussa ja Raatin stadionilla - syksyllä 2019 pelatussa U21:n EM-karsintaottelussa Suomi - Pohjois-Irlanti.

Maaottelun aikana Dunwoody oli Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Stoke City FC:n kirjoilla. Sieltä hän jatkoi matkaansa irlantilaiseen Derry Cityyn, josta HIFK poimi pelaajan Veikkausliigaan kaudeksi 2021. Kaksi viimeistä vuotta Dunwoody on ollut SJK:n paidassa. Kolmen kauden aikana hänelle on kertynyt 76 Veikkausliigan ottelua.

Kotisivujensa uutisessa AC Oulu kuvaa Dunwoodya korkean työmoraalin pelaajaksi.

- Tuo monenlaista osaamista meidän keskikentälle. Ennakoi ja ehtii hyvin irtopalloihin ja voittaa ne isolla prosentilla. Pärjää kaksinkamppailuissa sekä pystyy tuomaan tehoja hyökkäyspäässä ja mikä tärkeintä työmoraali on korkeaa luokkaa, urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen analysoi tuoreinta hankintaa AC Oulun kotisivuilla.

Mikäli sopimusneuvottelut etenevät suotuisaan suuntaan, Dunwoodyn myötä AC Oululle saattaa muodostua brittiläinen keskiakseli - maalivahtina Calum Ward, keskikentän keskellä Dunwoody ja piikissä Ashley Coffey.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia