PalloTV - Brittiläinen keskiakseli palasen lähempänä - Coffey jatkaa AC Oulussa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

10.11.2023

Brittiläinen keskiakseli palasen lähempänä – Coffey jatkaa AC Oulussa

Seura lunasti maalitykin sopimuksessa olleen option.

AC Oulun ja Ashley Coffeyn yhteinen taival jatkuu. Seura on käyttänyt sopimukseen kuuluneen option ja näin maalitykki nähdään ensi kaudella jälleen AC Oulun pelipaita päällään. Englantilaishyökkääjä teki viime kaudella 13 maalia ja antoi neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Coffey jää hyvillä mielin pohjoiseen. Hän nautti pelaamisesta AC Oulussa, mutta seuran vuoristoratamaisesta kaudesta jäi silti asioita hampaan koloon.

- Kokonaisuudessaan viime kausi oli ylä- ja alamäkeä. Minulle jäi tunne, että jotain jäi puuttumaan selvästi ja sen vuoksi olen erittäin innoissani jatkosopimuksesta. Odotan innolla uutta valmennustiimiä sekä uusia että vanhoja pelikavereita, joiden kanssa lähdetään tavoittelemaan jotain erityistä meidän kannattajille ja seuralle, Coffey tunnelmoi AC Oulun lehdistötiedotteessa.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen odottaa Coffeyltä maaleja ensi kaudellakin, mutta myös lunastavan häneen kohdistettuja odotuksia.

- Tuo joukkueeseen myös muunlaista hyötyä, kuten kaksinkamppailuvoimaa ja peräänantamattomuutta. Lisäksi Ashleylla on vielä halua ja potentiaalia kehittyä paremmaksi pelaajaksi, Heikkinen sanoo AC Oulun lehdistötiedotteessa.

AC Oululla on sopimus kahden brittipelaajan kanssa. Aiemmin tällä viikolla julkistettiin keskikenttäpelaaja Jake Dunwoodyn siirtyminen Seinäjoeltä AC Ouluun. Mikäli seura saa pidettyä vielä maalivahtinsa Calum Wardin, on AC Oululla pystysuuntainen brittikeskiakseli kasassa omalta maalilta vastustajan maalille.

Valokuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: