PalloTV - FC Haka solmi jatkopahveja ja julkaisi varmat lähtijät

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.11.2023

FC Haka solmi jatkopahveja ja julkaisi varmat lähtijät

Seuralla on nyt kahdeksan pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

Maissa Fall ja Oiva Laaksonen jatkavat FC Hakan palveluksessa myös kauden 2024. Fallin sopimuksessa ollut optio on lunastettu ja hän jatkaa seurassa koko ensi kauden. Laaksonen allekirjoitti uuden yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Muutama päivä sitten FC Haka julkaisi seurasta varmuudella lähtevien nimet - seitsemän pelaajan joukossa ovat mm. Aatu Hakala ja koskilaisia kahdeksan kauden ajan edustanut Henri Malundama.

Fall tuli Hakaan viime kesän siirtoikkunassa ja vakiinnutti nopeasti paikkansa keskikentän avauskokoonpanossa. 28-vuotias senegalilainen tuli FC Hakaan puolalaisesta Sandecjasta.

Laaksonen kuuluu FC Hakan viime kauden hankintoihin. Seura hankki 20-vuotiaan laitahyökkääjän Hämeenlinnan Jalkapalloseurasta, mutta Laaksonen ei vakiinnuttanut paikkaansa pelaavassa liigaryhmässä. Kesän siirtoikkunassa hänet lainattiin Kakkosessa pelanneeseen SexyPöxyihin, josta hän palaa takaisin FC Hakan vahvuuteen.

Fallin ja Laaksosen myötä FC Hakalla on kahdeksan voimassaolevaa pelaajsopimusta ensi kaudeksi.

Seura kertoi maanantaina myös varmuudella lähtevien nimet. Mehdi Boukassi, Aatu Hakala, Henri Malundama, Alberto Alvarado Morin, Fallou Ndiaye, Thomas Saarinen ja Atte Sihvonen pelaavat ensi kaudella jossain muualla. Mainioita otteita FC Hakan maalilla esittänyttä Hakalaa ollaan käytäväpuheissa viemässä HJK:n pelaajaksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia