PalloTV - Sebastian Dahlströmin yllätysveto - Uusi kotiosoite löytyy Saarelta

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.11.2023

Sebastian Dahlströmin yllätysveto – Uusi kotiosoite löytyy Saarelta

IFK Mariehamn tavoittelee entistä pienempää, mutta omavaraisempaa joukkuetta. Kentällä Dahlströmiltä odotetaan kehitysapua seuran omille kasvateille.

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström pakkaa laukkunsa ja siirtyy kokonaan uusiin maisemiin. Dahlström on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen liigapaikkansa karsintojen kautta säilyttäneen IFK Mariehamnin kanssa.

Dahlströmin värväys on osa IFK Mariehamnin uutta strategiaa. Seura aikoo kasata lukumääräisesti aikaisempaa suppeamman kokoonpanon ja samalla rakentaa edellytyksiä, joilla Saaren omien kasvattien peliaikaa voitaisiin kasvattaa.

- Tämän tavoitteen valossa Dahlströmin sopimus on tärkeä palapelin palanen, kertoo IFK Mariehamnin päävalmentajan paikalta pian toimitusjohtajaksi hyppäävä Jimmy Wargh.

- Odotamme, että Sebastianista tulee keskikenttämme moottori ja johtava pelaaja. Samalla nuoret pelaajat hänen ympärillään kehittyvät, komppaa seurajohtajana vielä hetken aikaa työtä tekevä Peter Mattsson.

IFK Mariehamn on solminut myös jatkosopimuksia. Norsunluurannikkolainen hyökkääjä Olawale Tehe nähdään seuran riveissä seuraavat kaksi kautta. Puolustaja Jiri Nissisen jatkopaperi on yhden vuoden mittainen.

Valokuva: IFK Mariehamn

Muita uutisia