PalloTV - Aatu Hakala lähtee kilpailemaan peliajasta KuPS:aan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.11.2023

Aatu Hakala lähtee kilpailemaan peliajasta KuPS:aan

Vastassa liigan kenties paras maalivahti Johannes Kreidl. Hakasta siirtyvän veskarin sopimus on kaksivuotinen.

Viimeiset kolme kautta FC Hakassa pelannut maalivahti Aatu Hakala on tehnyt pelaajasopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. Kontrahdilla on mittaa kaksi vuotta. Hakala ottaa kovan haasteen itselleen, sillä peliajan saamiseksi hänen on raivattava tieltään yksi Veikkausliigan parhaista maalivahdeista, itävaltalainen Johannes Kreidl.

Hakala nappasi FC Hakan ykköstorjujan paikan kaudella 2022, jolloin hän syrjäytti kokeneen Mika Hilanderin ja nousi yhdeksi kyseisen kesän positiivisista yllätysnimistä. Edeltävällä kaudella roolit olivat päin vastaiset ja Hakala pelasi vain yhdeksän liigaottelua Hilanderin kannettua päävastuun. Nuoresta iästään huolimatta Hakalalla on jo 58 Veikkausliigan ottelua takanaan.

Hakala on kotoisin pääkaupunkiseudulta, jossa hän pelasi ennen siirtymistään Valkeakoskelle. Hakala nähtiin kolmen kauden ajan Gnistanissa. Sitä ennen hän esiintyi vanhimpien juniorien peleissä ja tahkosi miesten alasarjoja niin Tikkurilan Palloseurassa kuin FC Legirus Interissä.

Valokuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: