PalloTV - Niklas Orjala on AC Oulun tuorein vahvistus
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.11.2023

Niklas Orjala on AC Oulun tuorein vahvistus

Pelaajan alkuperäinen tarkoitus oli suunnata Kotkaan, mutta KTP:n pudottua liigasta seurat saivat sopimuksen purettua ja osoitteen muutettua Ouluun. ACO on julkaissut myös jatkosopimuksia kuluneen viikon aikana.

AC Oulu on täydentänyt rivejään nuorella lahjakkuudella. Seura teki 2+1 -vuotisen sopimuksen MP:ssä viime kauden pelanneen puolustajan Niklas Orjalan kanssa. Orjala on saanut jalkapallo-oppinsa Nurmijärvellä sekä Kuopiossa, jossa hän pelasi KuPS:n riveissä 13-vuotiaasta aina kauteen 2022 saakka. Kuluneen viikon aikana AC Oulu on solminut myös jatkosopimuksia.

Orjalan tapauksessa mielenkiintoinen fakta on se, että hän ehti tehdä jo kesällä sopimuksen KTP:n kanssa. Kotkalaisten pudottua Veikkausliigasta seurat pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisen ehdoista ja Orjala pääsee nyt kehittymään liigaympäristöön.

AC Oulu kuvaa Orjalaa nopeaksi ja juoksuvoimaiseksi pelaajaksi, minkä ansiosta hän ehtii kaksinkamppailuihin ja on vaikea ohitettava. Entisenä laitahyökkääjänä Orjalalla on myös taidot pallolliseen pelaamiseen ja ratkaisujen tekoon hyökkäysalueella.

Orjalan sopimuksen lisäksi AC Oulu on tällä viikolla julkaissut kolmen seurassa jatkavan pelaajan nimen. Kesän siirtoikkunassa seuraan tullut ja heti ensimmäisessä ottelussa loukkaantunut ranskalaistoppari Hamed Dramé allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Dramén jatkon lisäksi AC Oulu on aktivoinut kaksi pelaajasopimuksissa ollutta optiovuotta. Niiden myötä laitapuolustaja Yassin Daoussi ja lähinnä reservijoukkue OLS:ssa pelannut maalivahti Nuutti Kaikkonen jatkavat Oulussa myös kauden 2024.

Artikkeliin liittyviä aiheita: