PalloTV - Konkurssipesän tyhjennys alkoi - Voutilainen vahvistamaan KuPS:aa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.11.2023

Konkurssipesän tyhjennys alkoi – Voutilainen vahvistamaan KuPS:aa

Neljä kautta Hongassa pelannut keskikenttäpelaaja teki kolmivuotisen sopimuksen kasvattiseuransa kanssa.

Konkurssin tehneen FC Hongan liigaryhmän pelaajien siirtyminen muihin seuroihin on käynnistynyt. Maalivahti Roope Paunio avasi pelin tekemällä 2+1 -vuotisen sopimuksen Seinäjoen Jalkapallokerhoon. Eturivin pelaajista siirtoruljanssin pani käyntiin Jerry Voutilainen (kuvassa), joka siirtyy kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraan neljän Hongassa vietetyn vuoden jälkeen.

Voutilaisen pelit jäivät vähiin päättyneellä kaudella leikkaushoitoa vaatineen vamman jäljiltä. Huhtikuussa pelatussa ottelussa FC Hakaa vastaan Voutilainen joutui jättämään kentän Kristian Yli-Hietasen kanssa tapahtuneen kontaktin aiheuttaman säärimurtuman vuoksi. Liigaottelut jäivät neljään, sillä säärimurtuman toipumisennuste on puolen vuoden luokkaa.

Ennen loukkaantumistaan Voutilainen oli ollut FC Hongan tärkeimpiä keskikenttäpelaajia. Kaiken kaikkiaan hän viihtyi Hongassa neljän kauden ajan. Voutilainen siirtyi Espooseen Vaasan Palloseurasta, jota hän edusti viisi kautta vuosina 2015-2019. Kasvattajaseurassaan keskikenttäpelaaja pelasi Veikkausliigaa neljällä eri kaudella.

Voutilaisella on pelattuna 240 liigaottelua. Saldo tekee hänestä yhden Veikkausliigan kokeneimmista pelaajista.

Voutilaisen sopimus on kolmivuotinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: