SJK kahmi lisää FC Hongan lahjakkuuksia – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.11.2023

SJK kahmi lisää FC Hongan lahjakkuuksia

Lauri Laine ja Dario Naamo pitkillä sopimuksilla Kerhon rinkiin. SJK on tiedottanut myös kolmesta nuoresta pelaajasta, jotka pelannevat Ykkösliigaa seuran akatemiajoukkueessa.

SJK jatkaa ahkerasti FC Hongan konkurssipesän tyhjentämistä. Kerho on tehnyt sopimukset puolustaja Dario Naamon ja laitahyökkääjä Lauri Laineen kanssa. Molempien sopimukset ovat kaksivuotisia, mutta Laineella on myös optio kaudesta 2026. Maalivahti Roope Paunio tarttui jo aikaisemmin SJK:n haaviin.

Naamo on yksi Suomen jalkapallon suurlahjakkuuksista. Oikealla laitapakilla on ikää vasta 18 vuotta, mutta hän on päässyt maistelemaan jo Pikkuhuuhkajien ilmapiiriä Ruotsia vastaan pelatussa ystävyysottelussa. Veikkausliigassa hän löi läpi päättyneellä kaudella pelattuaan 23 ottelua. Vuosi sitten hän tahkosi vielä Kakkosta seuran akatemiajoukkueessa.

Suomen lisäksi Naamolla on Irakin kansalaisuus.

Lähinnä oikean laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Laine on Naamon ikätoveri. Hän on kolunnut samoja nuorisomaajoukkueita Naamon kanssa. Laine on FC Hongan oma kasvatti, joka Naamon lailla teki läpimurtonsa Veikkausliigassa päättyneellä kaudella. Laine pelasi 29 liigaottelussa.

Kolme nuorta puolustajaa allekirjoitti sopimuksen - Pelaajat akatemian riveihin?

SJK kertoi jokunen päivä sitten myös hankkineensa kolme uutta nuorta pelaajaa seuran vahvuuteen. Sopimuksien julkaisun yhteydessä ei kerrottu pelaajien lähtökohtaista joukkuetta, mutta heidän profiiliensa perusteella jokainen ainakin aloittanee pelinsä Ykkösliigaa tahkoavassa SJK Akatemiassa.

19-vuotiaan Tobias Karkulowskin ykköspelipaikka on vasen puolustaja, mutta hän voi pelata jokaista paikkaa koko puolustuslinjassa. Karkulowski on lahtelaisen pallokoulun kasvatti, joka jätti kotikaupunkinsa tomut taakseen ja siirtyi KuPS Akatemiaan kaudeksi 2022. Viime kauden hän pelasi Järvenpään Palloseurassa. Karkulowskin sopimus on 1+2 -vuotinen.

Lucas Kyllönen on 17-vuotias toppari. Hän siirtyi viime vuonna tähän aikaan italialaisen Genoan junioriorganisaatioon. Hän palasi syksyllä Suomeen ja ehti pelata muutaman pelin kasvattajaseuransa TPS:n kakkosjoukkueessa. Kyllösen sopimus on 2+1 -vuotinen.

Gabriel Oksanen on 17-vuotias puolustaja, joka on saanut jalkapallo-oppinsa Yhdysvalloissa. San Diegossa syntyneenä hänellä on myös Yhdysvaltain kansalaisuus. Oksanen on viimeksi pelannut MLS-seura Real Salt Laken akatemiajoukkueessa. Sopimuksella on pituutta 1+2 vuotta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: