”Haluan nousta ylemmäs ja olla parempi pelaaja”, Rasmus Karjalainen, SJK – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
01.12.2023

”Haluan nousta ylemmäs ja olla parempi pelaaja”, Rasmus Karjalainen, SJK

Rasmus Karjalainen, 27, solmi hiljattain kauden 2025 loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen SJK:n kanssa. Hyökkääjä siirtyy Seinäjoelle kotikaupungistaan Oulusta, jonne hän palasi ulkomaankierrokseltaan Hollannista ja Ruotsista kaudelle 2022.

PalloTV tapasi miehen ja kysyi, miksi SJK? Hevosmiesten tietotoimiston mukaan hänen perässään oli muitakin Veikkausliigan seuroja. Minkälaista roolia hänelle on kaavailtu Kerhossa? Minkälaista uravaihetta hän kokee elävänsä tällä hetkellä?

Puhe kääntyi myös siviiliasioihin, ja hänen ammattilaisuransa alkuvaiheisiin - aikaan, kun hän oli ottamassa ensimmäisiä askeleitaan niin sanotussa aikuisten maailmassa. Se ei ollut ihan kitkatonta, kuten ei monella muullakaan. Millä mielin hän muistelee noita aikoja? Mitä hän antaa neuvoksi nuorille, jotka elävät tuota vaihetta juuri nyt?

Karjalainen avioitui viime kesänä ja hänestä tuli tyttölapsen isä. Minkälainen vaikutus isyydellä on ollut hänen arkeensa ja elämäänsä? Onko itsekeskeisen ammattiurheilijan helppo ottaa treenien jälkeen pelaajahattu päästään ja vaihtaa se isä-stetsoniin?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Tommi Kilpiö

Artikkeliin liittyviä aiheita: