PalloTV - EIF teki sopimuksen Väinö Vehkosen kanssa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.12.2023

EIF teki sopimuksen Väinö Vehkosen kanssa

Liigaseurat kuppaavat karsintojen ensimmäisessä vaiheessa pudonnutta MP:tä. Lähtijöiden listalla on jo seitsemän nimeä.

Liigaseurat ovat bonganneet jälleen yhden pelaajan pois Ykkösen viime kauden ehdottomasta yllättäjästä MP:stä. Topparin tontilla viihtyvä Väinö Vehkonen siirtyy vahvistamaan liiganousija EIF:n puolustusta. EIF:n tiedote ei kerro sopimuksen pituutta.

Vehkonen edusti Mikkelin Palloilijoita viimeiset kaksi kautta, joiden aikana hän pelasi isot minuutit edustusjoukkueen puolustuksessa. Hän on pelannut Ykkösessä jo neljä kautta - tulikasteensa Vehkonen sai JJK:n riveissä jo kaudella 2018. Ykkösen otteluita hän on pelannut jo 75 - MP:n ja JJK:n lisäksi Klubi 04:ssä.

- EIF:n nousu liigaan sopii hyvin kuvaan. Kun sain tarjouksen, se oli helppo hyväksyä. Tämä vaikuttaa hyvältä päätökseltä, Vehkonen sanoo sopimuksestaan EIF:n verkkosivuilla.

EIF:ssä uskotaan uuteen pelaajaan.

- Viime kaudella hän oli Ykkösen parhaita keskuspuolustajia. Vehkonen on vasta 22-vuotias, joten hän kehittyy vielä, EIF:n urheilujohtaja Peter Haglund kertoo seuran verkkosivuilla.

MP:llä edessään iso uudelleenrakennusprojekti

Vehkosen siirtyminen liigaan on jälleen yksi iso kolaus Mikkelin Palloilijoille. Viime kauden liigakarsintojen ensimmäisessä vaiheessa pudonneen MP:n pelaajasiirtoyhteenvedon miinuspuolelle on kertynyt jo kolme nimeä.

Vehkosen lisäksi siipiään liigassa ovat lähteneet kokeilemaan Samuli Hölttä, Niklas Orjala (molemmat AC Oulu) ja Joslyn Luyeye-Lutumba (KuPS). Lisäksi seurassa lainasopimuksella olleet Santeri Stenius (KTP), Otto Ruoppi (KuPS) ja Lauri Sahimaa (KuPS) palaavat lähtöseuroihinsa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: