PalloTV - VPS:n maalivahtitrio kasassa - Leislahti palaa Vaasaan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.12.2023

VPS:n maalivahtitrio kasassa – Leislahti palaa Vaasaan

Leislahti vartioi VPS:n maalia myös kaudella 2020, jolloin hän pelasi 14 peliä Ykkösessä.

Eurokauteen joukkuettaan rakentava Vaasan Palloseura on tehnyt pelaajasopimuksen Rasmus Leislahden kanssa. Sopimus on kaksivuotinen. Leislahti täydentää VPS:n maalivahtikaksikon trioksi - hänen lisäkseen Teppo Marttinen ja Lauri-Eemil Vetri jatkavat seuran veräjänvartijoina kauden loppuun asti yltävillä sopimuksilla.

Leislahti siirtyy Vaasan Palloseuraan KTP:stä, joka putosi Ykkösliigaan syöksymäisen loppukauden jälkeen. Seuran vaikea kausi heijastui myös pelaajan omiin otteisiin.

- Viime kauteni oli henkilökohtaisella tasolla hieman ailahteleva. Ajoittain olin tyytyväinen omiin otteisiini ja ajoittain taas oli vaikeampaa. Kauden aikana tuli myös pieniä loukkaantumisia. Parannettavaa jäi, mutta olen iloinen, että nyt saan mahdollisuuden ikään kuin aloittaa alusta, Leislahti kommentoi VPS:n verkkosivuilla.

Leislahti on maalivahdiksi melko nuori, vasta 23-vuotias, mutta hän on silti matkalla kotimaiseksi liigajyräksi pelaamallaan 68 ottelulla.

Nuoresta iästä huolimattaan Leislahden ansioluetteloon mahtuu myös seuroja. Kyrkslätt IF:stä lähtöisin oleva pelaaja on pukenut VPS:n ja KTP:n lisäksi myös HJK:n, FC Hongan, VIFK:n ja Ilveksen paidat päälleen. Leislahti on pelannut myös Pikkuhuuhkajissa neljä ottelua kausina 2021 ja 2022.

Artikkeliin liittyviä aiheita: