PalloTV - Otso Koskinen jätti konkurssipesän ja siirtyi FC Lahteen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.12.2023

Otso Koskinen jätti konkurssipesän ja siirtyi FC Lahteen

Nuoren hyökkääjän sopimus Mustien Kuhnurien kanssa on kaksivuotinen.

FC Lahden hyökkäys vahvistuu 20-vuotiaalla Otso Koskisella. FC Lahden ja Koskisen välinen sopimus on kaksivuotinen. Koskinen pelasi FC Hongan eri joukkueissa viidellä viimeisellä kaudella - keväästä 2019 lähtien.

Koskisen kasvattajaseura on vantaalainen VJS, josta hän siirtyi FC Hongan palvelukseen keväällä 2019. VJS ei selvinnyt B-poikien SM-karsintasarjasta varsinaiseen SM-sarjaan, minkä vuoksi Koskinen lähti hakemaan kovempia pelejä FC Hongasta. Koskinen nousi käytännössä suoraan B-pojista liigajoukkueeseen kaudella 2021. Hän on ehtinyt pelata jo 62 liigaottelua.

Koskinen kertoo olevansa innokas FC Lahden tarjoamasta mahdollisuudesta. Samalla hän avaa, millaista pelaajaa Mustien Kuhnurien kannattajat voivat seuran riveihin odottaa.

– Viihdyn kymppipaikalla, mutta olen pelannut paljon myös laidalla. En ehkä ole se perinteisin laitapelaaja, vaan pyrin enemmän leikkaamaan sisään. Liikun linjojen välissä ja pyrin hakemaan murtavia syöttöjä. Toivottavasti niistä syntyy myös tehoja. Pystyn myös tempokuljetuksiin tai rakentamaan peliä alempaa. Pääsääntöisesti pyrin siihen, että peliä viedään ylöspäin, Koskinen kertoo ominaisuuksistaan FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg yhtyy Koskisen näkemykseen itsestään.

– Saamme Koskisesta erittäin työteliään selustaan juoksevan pallotaiturin, joka viihtyy linjojen välissä ja kymppialueella. Hänellä on hyvä jalkapallokasvatus, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Hän on motivoitunut ja haluaa mennä eteenpäin, Lindberg kommentoi FC Lahden verkkosivuilla.

Koskinen liittyy FC Lahden mukaan vasta ensi vuoden alusta. Hänellä jää väliin seuran ensimmäinen harjoitusottelu, joka pelataan 21. joulukuuta. FC Lahti saa silloin vieraakseen Ykkösliigassa pelaavan Järvenpään Palloseuran.

Artikkeliin liittyviä aiheita: