PalloTV - Huuhkajapakki Noah Pallas pitkällä sopimuksella Klubin paitaan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.12.2023

Huuhkajapakki Noah Pallas pitkällä sopimuksella Klubin paitaan

"Haluan pelata, kehittyä ja päästä parempaan ympäristöön. Tiedän, ja kaikki muutkin varmasti tietävät, että Suomesta ei Klubia parempaa ympäristöä löydy", Pallas toteaa HJK:n verkkosivuilla.

HJK on vahvistanut sen, mikä on ollut julkista salaisuutta jo kotvasen aikaa. Noah Pallas siirtyy Klubin puolustukseen kolmen vuoden mittaisella sopimuksella. Huuhkajiin tällä kaudella murtautunut laitapuolustaja pelasi kaksi viimeistä kautta AC Oulussa.

FC Honka ja KäPa ovat Pallasin juniorivuosien seuroja. Pallas pelasi ensimmäiset aikuisten ottelunsa FC Honka/Akatemiassa, josta AC Oulu bongasi hänet omaan joukkueeseensa. Pallas nousi heti ensimmäisenä vuotenaan AC Oulun avauskokoonpanon pelaajaksi ja oli päättyneellä kaudella yksi seuran tärkeimmistä nimistä kentällä. Pallas on pelannut 51 ottelua Veikkausliigassa ja 46 Kakkosessa.

Pallas lähtee AC Oulusta HJK:n riveihin parempien kehitysmahdollisuuksien perässä.

– Olen nyt pelannut Oulussa liigaa kaksi vuotta, ja sarjasta riippumatta haluan aina pelata parhaassa joukkueessa. Haluan pelata, kehittyä ja päästä parempaan ympäristöön. Tiedän, ja kaikki muutkin varmasti tietävät, että Suomesta ei Klubia parempaa ympäristöä löydy. Tosi siistiä päästä tänne mukaan, Pallas avaa siirtonsa taustoja HJK:n verkkosivuilla.

Vaikka nyrpeämielisimmille Pallasin kommentit saavat tuntua piikiltä vanhaa seuraansa kohtaan, hän osaa arvostaa aikaansa AC Oulussa.

– Kaksi vuotta Oulussa oli tosi tärkeää aikaa niin jalkapalloilijana kuin ihmisenäkin. Sain muuttaa omilleni ja mennä epämukavuusalueelle: Tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen kaupunkiin sekä keskittymään olennaiseen, jalkapalloon, Pallas tunnelmoi.

Iltalehdelle antamiensa kommenttien perusteella HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti lupaa HJK:n olevan entistä juoksuvoimaisempi joukkue ensi kaudella. Siinä mielessä Pallas on uuden valmennuksen ja urheilujohdon näköinen pelaaja. Pallas tunnistaa nämä ominaisuudet itsestään.

– Olen energinen, aktiivinen, sähäkkä ja juoksuvoimainen molempiin suuntiin. Tykkään olla jatkuvasti pelissä mukana, Pallas analysoi itseään HJK:n verkkosivuilla.

Valokuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: