PalloTV - Liiganousija juhlisti lisenssiä kahdella uudella pelaajalla
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.12.2023

Liiganousija juhlisti lisenssiä kahdella uudella pelaajalla

EIF:n puolustus vahvistuu FC Hakassa pitkään pelanneella Henri Malundamalla (kuvassa). Emil Pallas vaihtaa HIFK:n punaisen raaseporilaisten vihreään sotisopaan.

EIF saa riveihinsä kaksi uutta pelaajaa. Liiganousija on tehnyt sopimukset puolustaja Henri Malundaman (kuvassa) ja keskikenttäpelaaja Emil Pallaksen kanssa. EIF ei ole julkistanut kaksikon sopimuksien pituutta, mutta yhden kauden mittainen paperi ei liene kaukana oikeasta arvauksesta.

Malundama on tamperelaisen jalkapallokoulun kasvatti, josta tuli vuosien varrella kestohakalainen. Hän pelasi FC Hakassa kahdeksan peräkkäistä kautta vuosina 2016-23. FC Hakan lisäksi Malundama on pelannut Ilveksessä ja AC Kajaanissa sekä alempia sarjoja myös Ilves-Kissoissa, TPV:ssä ja PS-44:ssä. Pelipaikaltaan hän on enimmäkseen vasen laitapakki.

Pallas on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jonka edellinen seura oli HIFK. Pallas pelasi viime kaudella 19 ottelua Ykkösessä ja teki niissä kaksi maalia. Viime kausi oli 22-vuotiaas Pallaksen viides aikuisten sarjoissa. HIFK:n riveihin hän siirtyi PPJ:stä pelattuaan aikaisemmin myös Käpylän Pallossa, FC Espoossa ja Helsingin Palloseurassa.

Kahden uuden nimen myötä EIF:llä on kasassa jo 20 sopimuspelaajan nippu tulevalle kaudelle. Suurin osa nousun tuoneesta joukkueesta on jatkamassa myös Veikkausliigassa. Toistaiseksi ainoa varma lähtevä iso nimi on Tabi Manga, joka siirtyi KTP:n joukkueeseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: