PalloTV - Liigacupin otteluohjelma uunista ulos
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.12.2023

Liigacupin otteluohjelma uunista ulos

A-lohkon kalenterissa on vielä paljon olosuhteista johtuvia varaumia. B-lohkon ohjelma on selkeämpi.

Veikkausliigan talvikilpailun Liigacupin otteluohjelma on julkaistu. Ohjelma on vasta alustava ja siihen voi tulla vielä muutoksia. Joissakin otteluissa on säästä johtuvia varauksia päivän, kellonajan tai paikan kohdalla.

Pelikausi alkaa kuukauden kuluttua pe 26. tammikuuta, jolloin HJK ja IFK Mariehamn kohtaavat Helsingissä. Ottelu pelataan joko Töölön jalkapallostadionilla tai Talin hallissa. HJK pyrkii pelaamaan omat ottelunsa Töölössä, mutta toinen helsinkiläisseura Gnistan vetäytyy suosiolla Talin katon alle.

Eteläisen A-lohkon seuroista EIF, FC Inter ja IFK Mariehamn aikovat pelata kotiottelunsa varsinaisilla kotikentillään. FC Interillä on paikallinen kuplahalli varakenttänä. Jos säät pakottavat, EIF pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Vantaalla. Sen sijaan toinen kotiottelu Gnistania vastaan on täysin auki. FC Lahti pelaa omat ottelunsa hallissa.

Pohjoisessa B-lohkossa on huomattavasti vähemmän avoimena olevia kysymyksiä. Ilves on ainoa, joka pyrkii pelaamaan ottelunsa omalla kotikentällään, vasta valmistuneella Tammelan jalkapallostadionilla. Ilves tarjoaa varakentäksi Pirkkahallia. Muut seurat menevät suosiolla halleihin. FC Haka pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Eerikkilän urheiluopistolla ja kohtaa SJK:n sen kotikentällä Wallsport Areenassa.

Liigacupin alkulohkot ovat pelattuna maaliskuun alkuun mennessä. Lohkojen kaksi parasta etenevät yksiosaisiin välieriin, joiden runkopäivä on 9. maaliskuuta. Välierät pelataan lohkovoittajien kotikentillä. Loppuottelun alustava pelaamispäivä on 30. maaliskuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: