PalloTV - FC Hakan kokoonpano muotoutumassa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.01.2024

FC Hakan kokoonpano muotoutumassa

Uusien nimien myötä seuralla 15 pelaajasopimusta.

FC Haka on viime viikkojen aikana tehnyt uusia pelaajasopimuksia. Valkeakoskelaisseuran tuorein hankinta on 22-vuotias belgialais-kreikkalainen keskikenttäpelaaja Evangelos Patoulidis, jonka kanssa FC Haka allekirjoitti kahden vuoden mittaisen sopimuksen. Joulukuun loppusuoralla seura viimeisteli sopimuksen myös Hassan Ndamin, Nikolas Talon ja Guilherme Moraisin kanssa.

Tuorein nimi Evangelos Patoulidis tulee FC Hakaan vapailta markkinoilta. Hänen edellinen pelaajasopimuksensa päättyi keskieurooppalaisen rytmin mukaisen viime kauden loputtua. Patoulidis pelasi tuolloin hollantilaisessa FC Den Boschissa, jossa hän oli lainalla belgialaisesta KV Oostendesta.

Patoudilis haluaa pelata hyökkäävää jalkapalloa, mikä sai hänet näyttämään koskilaisille peukkua ylös päin.

– Valmentajan puhe hyökkäävästä jalkapallosta oli ratkaiseva asia päätöksessäni. Uskon, että tämä liiga on hyvä ponnahduslauta uralleni, Patoudilis kommentoi FC Hakan lehdistötiedotteessa.

– Pystyn tuomaan joukkueeseen nopeutta, energiaa, tekniikkaa ja olen myös hyvä syöttämään. Minulla on jo hyvin kokemusta, sillä olen pelannut ammattimaisesti Belgian pääsarjassa ja Hollannin kakkostasolla, hän jatkaa.

Kamerunilainen toppari vahvistaa puolustusta

FC Hakan riveihin tulee kaksi uutta keskuspuolustajaa. Toinen heistä on kamerunilainen Hassan Ndam, joka on pelannut Yhdysvalloissa viimeiset seitsemän kautta - vuodesta 2017 lähtien. Ndam siirtyi alkujaan New York Red Bullsiin, mutta kävi sen jälkeen lainalla useissa eri yhdysvaltalaisseuroissa. Kiertue päättyi takaisin lähtöseuraan, josta hän on siirtynyt nyt FC Hakaan. Ndamin sopimus on 1+1 -vuotinen.

Toinen sopimuksen allekirjoittanut toppari löytyi try out -leirin kautta. Joulukuun harjoituksissa näyttöjä antanut 20-vuotias Nikolas Talo vakuutti FC Hakan valmennusjohdon ja sai allekirjoitettavakseen 1+1 -vuotisen sopimuksen. Talo pelasi viime kaudella KTP:ssä. Sitä ennen TPS:n kasvatti oli pitkään hollantilaisen FC Groningenin akatemiapelaajana.

Portugalilainen Guilherme Morais on ensisijaisesti keskikentän keskellä viihtyvä pelaaja, mutta hänet voi tarvittaessa heittää myös topparin tontille. Morais tulee niin ikään vapailta markkinoilta. Hänen edellinen sopimuksensa Portugalin toisella sarjatasolla pelaavan SC União Torreensen kanssa päättyi 1. heinäkuuta.

FC Hakalla on nyt 15 sopimuspelaajaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: