PalloTV - Portugalilaiskomennosta espanjalaisoppeihin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.01.2024

Portugalilaiskomennosta espanjalaisoppeihin

Libanonilaisen pääsarjaseuran apuvalmentajasta tulee EPS:n uusi pääpiiskuri.

Espoon Palloseura saa espanjalaisen päävalmentajan. 33-vuotias Sven Pierre Rodriguez Aumaitre ottaa Ykköseen nousseen seuran edustusjoukkueen ohjat käsiinsä. Osapuolten sopimus on yksivuotinen ja siinä on optio kaudesta 2025. EPS:n edellinen päävalmentaja, portugalilainen Tiago Santos irtisanoutui ja lähti Atlantis FC:n kelkkaan.

Rodriguez Aumaitren edellinen pesti oli Libanonissa, jossa hän toimi vuodenvaihteeseen saakka maan pääsarjassa pelaavan Nejmeh SC:n apuvalmentajana. EPS:n kotisivujen uutinen kertoo, että Libanonin ja kotimaansa Espanjan lisäksi Rodriguez Aumaitre on valmentanut Portugalissa, Kiinassa, Georgiassa, Ghanassa sekä Yhdysvalloissa.

- Aloitin jalkapallon pelaamisen pikkupoikana. Myöhemmin ymmärsin, että jalkapallo ja erityisesti valmennuspuoli oli se asia, joka motivoi ja sopi minulle. Viimeiset 12 vuotta valmentaminen on ollut ammatti, Rodriguez Aumaitre kertoo EPS:n verkkosivuilla.

Rodriguez sanoo saaneensa arvokasta kokemusta eri maissa työskentelystä, mutta parhaimmaksi ominaisuudekseen hän silti nostaa espanjalaiseen ja portugalilaiseen pelimalliin soveltuvan teknisen ja taktisen tietouden.

Artikkeliin liittyviä aiheita: